Şimdi Ara

Mtc game nasıl gb çekilir?(Lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler üyelik açtım.Nasıl gb çekicem ayrıntısına kadar yazacak bi arkadaş varmı?

• up up up
  • bildiğim kadarıyla şöyle hesap numaralarını hangi bankayı kullancaksan alıyorsun. ptt ise onun hesap numarası işte. gidiyosun ödemeni yapıyosun. ptt ve bazı bankalar komisyon alıyor. kartsız işlem yapabilirsin. fiş/makbuz tarzı bir belge veriyor atm/görevli. onu alıyorsun sonra siteye girip ödeme bildirimi yapıyorsun. bilgileri falan her şeyi giriyorsun. oradaki adamlar kontrol ediyor ve onaylıyor. ondan sonra yatırdığın parayı sitedeki hesabından görüyorsun. sonra knight giriyorsun. kaç gb alcaksan 2.server human gate önüne pazar kuruyorsun. önce pazar kuruyorsun ki vakit kaybı olmasın. sonra siteye geçiyorsun. serverindan gb sipariş veriyorsun nickini dikkatlice giriyorsun. adam geliyor pazara koyduğun itemi(pot,ok) çekiyor. sonra hemen gidiyor. hiçbir şekilde ama hiçbir şekilde mtcgame gbyi geri istemez . sakın hiçkimseye geri verme parayı yoksa dolandırılırsın ve mtcgame sorumluluk kabul etmez.
  • Yahu kimsede sormamış bu adamlar GB'yi nasıl elde ediyorlar üstteki arkadaşta pazara item koyunca adam onu çekince sana gbler geliyor felan diyor bu işin olayı mantığı nedir ben hala çözmüş değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deagles48

Yahu kimsede sormamış bu adamlar GB'yi nasıl elde ediyorlar üstteki arkadaşta pazara item koyunca adam onu çekince sana gbler geliyor felan diyor bu işin olayı mantığı nedir ben hala çözmüş değilim

neresini anlamadın tam olarak ? trade atmıyorlar çünkü riskleri falan var. sen değersiz bir itemi ok pot falan atıyorum 4gb den kuruyorsun adamlar alıyor. sana 4gb geliyor. ayrıca bir şey daha 20gb üzeri alışverişler soldaki inn hostess nia da yapılıyor. malum para sınırı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsectboy

quote:

Yahu kimsede sormamış bu adamlar GB'yi nasıl elde ediyorlar üstteki arkadaşta pazara item koyunca adam onu çekince sana gbler geliyor felan diyor bu işin olayı mantığı nedir ben hala çözmüş değilim

neresini anlamadın tam olarak ? trade atmıyorlar çünkü riskleri falan var. sen değersiz bir itemi ok pot falan atıyorum 4gb den kuruyorsun adamlar alıyor. sana 4gb geliyor. ayrıca bir şey daha 20gb üzeri alışverişler soldaki inn hostess nia da yapılıyor. malum para sınırı.

Tamam hocam şimdi anladım siz GB yazınca ben adam para değilde gold bar vericek diye biliyordum ozaman söyle bi soru sorayım bu adamlar bukadar parayı nerden buluyor

• quote:

quote:

quote:

Tamam hocam şimdi anladım siz GB yazınca ben adam para değilde gold bar vericek diye biliyordum ozaman söyle bi soru sorayım bu adamlar bukadar parayı nerden buluyor

gb alabildiğin gibi satabiliyorsun da. alış-satış fiyatları sitede yazıyor. bir kısmını böyle buluyorlar. kalanı da dolandırcılık, soygunculuk , dupe , çinli botlar falan üzümünü ye bağını sorma demişler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

gb alabildiğin gibi satabiliyorsun da. alış-satış fiyatları sitede yazıyor. bir kısmını böyle buluyorlar. kalanı da dolandırcılık, soygunculuk , dupe , çinli botlar falan üzümünü ye bağını sorma demişler.

Tamam hocam anladım şimdi sitelerine göz gezdirdimde koxp şatışları felanda var yani nerden geldiği biraz belli oldu şimdi

• quote:

bildiğim kadarıyla şöyle hesap numaralarını hangi bankayı kullancaksan alıyorsun. ptt ise onun hesap numarası işte. gidiyosun ödemeni yapıyosun. ptt ve bazı bankalar komisyon alıyor. kartsız işlem yapabilirsin. fiş/makbuz tarzı bir belge veriyor atm/görevli. onu alıyorsun sonra siteye girip ödeme bildirimi yapıyorsun. bilgileri falan her şeyi giriyorsun. oradaki adamlar kontrol ediyor ve onaylıyor. ondan sonra yatırdığın parayı sitedeki hesabından görüyorsun. sonra knight giriyorsun. kaç gb alcaksan 2.server human gate önüne pazar kuruyorsun. önce pazar kuruyorsun ki vakit kaybı olmasın. sonra siteye geçiyorsun. serverindan gb sipariş veriyorsun nickini dikkatlice giriyorsun. adam geliyor pazara koyduğun itemi(pot,ok) çekiyor. sonra hemen gidiyor. hiçbir şekilde ama hiçbir şekilde mtcgame gbyi geri istemez . sakın hiçkimseye geri verme parayı yoksa dolandırılırsın ve mtcgame sorumluluk kabul etmez.

Ben sana şöyle söylüyüm.Yazığından pek bişey anlamadım.Çok hızlı yazdın.Şimdi ben mesela iş bankasınadn yatırıcam parayı.Mtc game sitesinden hesap numarası şube kodu iban alıyorum.Sonra iş bankasına girip çalışana bu şue kodu ve hesabına su kadar para yatır diyorum.Sonra napıcam?

• quote:

Orijinalden alıntı: McAeo

quote:

bildiğim kadarıyla şöyle hesap numaralarını hangi bankayı kullancaksan alıyorsun. ptt ise onun hesap numarası işte. gidiyosun ödemeni yapıyosun. ptt ve bazı bankalar komisyon alıyor. kartsız işlem yapabilirsin. fiş/makbuz tarzı bir belge veriyor atm/görevli. onu alıyorsun sonra siteye girip ödeme bildirimi yapıyorsun. bilgileri falan her şeyi giriyorsun. oradaki adamlar kontrol ediyor ve onaylıyor. ondan sonra yatırdığın parayı sitedeki hesabından görüyorsun. sonra knight giriyorsun. kaç gb alcaksan 2.server human gate önüne pazar kuruyorsun. önce pazar kuruyorsun ki vakit kaybı olmasın. sonra siteye geçiyorsun. serverindan gb sipariş veriyorsun nickini dikkatlice giriyorsun. adam geliyor pazara koyduğun itemi(pot,ok) çekiyor. sonra hemen gidiyor. hiçbir şekilde ama hiçbir şekilde mtcgame gbyi geri istemez . sakın hiçkimseye geri verme parayı yoksa dolandırılırsın ve mtcgame sorumluluk kabul etmez.

Ben sana şöyle söylüyüm.Yazığından pek bişey anlamadım.Çok hızlı yazdın.Şimdi ben mesela iş bankasınadn yatırıcam parayı.Mtc game sitesinden hesap numarası şube kodu iban alıyorum.Sonra iş bankasına girip çalışana bu şue kodu ve hesabına su kadar para yatır diyorum.Sonra napıcam?

Dostum söyle anlatayım şimdi adamların hesabına parayı yatırıyorsun ama şuna dikat et yatırdıgın paranın içinden banka komisyon almasın yoksa adamlara eksik gider atm ler kartsız işlemden 5TL komisyon alıyor diye biliyorum neyse artık adamların hesabı hangi banka ise o bankaya gidip yatırıyorsun sonra senden dekont yani işlem fişi isteyip istemediyini sorucak ATM veya içeriden yatırısan o fişi alıyorsun sonra siteye ödeme bildirimi yapıyorsun yani parayı hesabınıza yatırdım diyorsun artık dekontun yada makbuzun ismi her neyse resmini çekipmi adamlara gönderiyorsun napıyorsun bende tam emin değilim ama olay kabaca bu sonra adamlar ödemenizi inceleyip onay verince sitedeki hesabınızda paranızı görüyorsunuz istediginiz gibi harcıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 31 Ağustos 2011; 15:55:59 >

• Saolasın anladım gibi.Adamların sitesinde mesela iş bankasının şube kodu ve hesap numarası var bu numaralara kartsız işlemden para yatırıyorum demi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McAeo

Saolasın anladım gibi.Adamların sitesinde mesela iş bankasının şube kodu ve hesap numarası var bu numaralara kartsız işlemden para yatırıyorum demi.

İş bankası ile hiç atmden kartsız işlem yapmadım tam bilmiyorum ama kartsız işlem ile havale yapabiliyorsun atm'ye giderken tc kimlik numaranı unutma kartsız işlem yaptıgın için atm ya tc numaranı yada cep telefon numaranı isteyebiliyor 2. olarakta en son ekrana gelince orda sana gosterir yatırdıgınız tutar hesaba gecicek tutar diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 31 Ağustos 2011; 17:37:02 >
  • arkadaş cevap vermiş şubeye gitmenize elemanla görüşmenize gerek yok. atmlerden halledebilirsin. bazı atmlerden para yatırılmıyor yapı kredi bankasında haberiniz olsun. tele24 atmlerden para yatırılıyor. ayrıca pttden ödeme yaparsanız akşamdan sonra onaylanır ödemeniz çünkü pttden yapılan ödeme geri alınabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.