Şimdi Ara

MTA'da Çalışan 3 ü Mühendis 4 Kişi Kazada Hayatını Kaybetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bursa'nın Orhangazi ilçesi yakınlarında karpuz yüklü kamyon ile Maden Tetkik Arama'ya (MTA) ait arazi aracı çarpıştı, kazada MTA'ya ait araçta bulunan 4 kişi yaşamını yitirdi.

Orhangazi Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğüne ait kamyonet ile karpuz yüklü kamyonun çarpışması sonucu 3'ü jeoloji mühendisi 4 kişinin öldüğünü, 1 kişinin de yaralandığı söyledi.

Peynircioğlu, Kenan Görbeli'nin kullandığı MTA Genel Müdürlüğüne ait kamyonet ile Halis Kahraman yönetimindeki 77 AH 829 plakalı karpuz yüklü kamyonun, Orhangazi-İznik karayolunun 9. kilometresinde çarpıştıklarını belirtti.

Kazanın ardından olay yerinde incelemelerde bulunduğunu anlatan Peynircioğlu, “Maalesef kazada kamyonet sürücüsü Görbeli ile araçta bulunan jeoloji mühendisleri Mehmet Duru, Taylan Hakan ve Selma Ceylan Yıldız olay yerinde yaşamını yitirdi. Kamyon sürücüsü Kahraman da yaralı olarak Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırıldı” dedi.

Peynircioğlu, kamyon sürücüsü Kahraman'ın sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti.

Bu arada kamyonette sıkışan cesetler, kurtarma ekiplerince araçtan çıkarılarak Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada, daha önce 5 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı bildirilmişti.

Hürriyet

Vali filmini izleyenlerle aynı düşüncedemiyiz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoom-Zoom -- 2 Haziran 2011; 14:47:05 >

• Allah rahmet eylesin..Petrol,ağır savunma sanayi üretimi ve büyük teknolojik atılımlarla ilgili sektörlerin önde gelen insanlarının veya mühendisinden teknikerine kadar birilerinin hep böyle elim anlamsız kazalarda yada intiharlarla yaşamlarına son vermeleri bu ölümleri hep bana şüpheli kıldırıyor nedense...Bir kuzenim uzun yıllar roketsan,aselsan gibi firmalarda çalıştı sonrada kapağı yurt dışına attı ama bunda en önemli etkenlerden biri hep böyle şüpheli ölüm haberleriydi
  • Vali filmini hatırladım bir anda, Allah rahmet eylesin...
  • bu tarz ölümlere her zaman şüpheli bakarım kaza olması ihtimalide var tabiki

biz bişey yapamıyoruz triplerine girmeyelim izin verilen kadar yapıyoruz herşeyi tarımı, üretimi, ihracatı herşeyi izin verilen kadar yapıyoruz.
    Hükümetin bu tarz eokomik atılımlarda söz sahibi olduğunu zannetmiyorum en fazla emir alıyordur.
    suikast herşeyin en kolay çözüm yolu. ne işadamları ne siyasetçiler öldürülmüştür faili meçhul yada göstermelik bir maşa tutan el seçilmiştir.
    Kimisi buna komplo teorisi diyebilir kimileri için gerçek.Bu tarz saklı tutulan oyunları konuşabileceğimiz tartışmadan paylaşabileceğimiz bir konu açmıştım zamanında komple teorileri adında ve bir kaç paylaşımda bulunmuştum fekat engellendi

Bu topraklarda binlerce yıldır yaşayan onlarca farklı kültür,yaşam tarzı, değişik yöresel meslekler, danslar,müzikler farklı zevkler,diller şiveler ne kadar engin bir toplum olduğumuzu gösterir.Ailelerimizi televizyondan,sabah programlarından boş sevişmeli,tecavüzlü,ihtiraslı değdirmeli dizilerden uzak tutmalıyız özellikle Mehmet Ali Erbil gibilerinden

• Görüntüler çok feci, çok üzücü bir kaza. Allah rahmet eylesin. Onca birikim, eğitim bir anda yok oluyor.

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/17437/0/1/kafa-kafaya-carpistilar.aspx
  • aselsandaki mühendis ölümleri, eğer doğu ise çok şüphe çekici.
    araştıranlar olmuşlarmıdır acaba bunlar?
  • Allah rahmet eylesin. Aselsan mühendisleri aklıma geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu haberi dün okumuştum gerçekten çok üzücü,fotoğraflara zor bakabildim Allah geride kalanlarına sabır versin.
  • Haberlerde izlediğim kadarıyla MTA kamyoneti yolun karşısındaki benzinliğe girmek için aniden karşı şeride geçmiş kamyon şoförü ne kadar kurtarmaya çalıştıysa da kazaya engel olamamış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.