Şimdi Ara

Msü taban puanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kho kaçtan kapatacak deli gibi merak ediyorum (ea)

geçen sene 280 kapatmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moussa Dembele

Bu mesaj silindi.
    valla 288 aldım spor çalışacaktım çalışmadım gelmez diye gelirse bi şok olucak

benim tahminim 295 civarından kapatır

• quote:

Bu mesaj silindi.
    119k

aslında sıralama önemli ve bu sıralamaya gelmesi zaten imkansız mantıklı bakınca kendimi yormayarak iyi yaptım :D zaten bu sıralamayla bi zahmet almasınlar yani beklemek hata

ben kabullendim de puan kaçtan kapatacak onu merak ediyorum sadece kendimden bağımsız yani.

• Moussa Dembele M kullanıcısına yanıt
    bu yıl tercih sayısı daha fazla +çağrılan kişi sayısında yarı yarıya azalma ve okula girişte yarı yarıya azalma oldu korona yüzünden.Geçen sene gelebilirdi ama bu sene subaylık zor gibi astsubaylık gelir
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    bakalım hocam yarın belli olacak artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSÜ 2023 Sıralama Hesaplama
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mchunchu

bu yıl tercih sayısı daha fazla +çağrılan kişi sayısında yarı yarıya azalma ve okula girişte yarı yarıya azalma oldu korona yüzünden.Geçen sene gelebilirdi ama bu sene subaylık zor gibi astsubaylık gelir
    Bu sene tercih sayısı daha az değil mi? Bu sene 450k girdi 250k tercih yapmadı diye okudum. Geçen sene 400k girdi 100k yapmamıştı sanırım.

Geçen sene 47-48 bin civarı çağrılmış bu sene de aynı çağrılacak yanlışım mı var acaba?

Tabii bütün bunlar doğru olsa dahi puanlar yine yükselecek subaylık zaten imkansız bu bantlarda. Ast mülakatına girmek için de zaten sınavda adını soyadını yazmak yeterli oluyor.

Aslında ben jsga deneyecektim 2018'de 250k altı başvurular değerlendirilmeyecektir yazıyordu kılavuzda ben de başvuru yapmadım sonra 500kdan filan çağırdılar başvurular az olunca. 2019'da sözel alımı vardı 14k yapmıştım bu sefer aklım başka yerlere kaydı başvurmadım. Bu sene de sözel alımı kaldırdılar 3 senedr böyle şanssızlıklarla jsga gidiyor artık kabullendim :D

Kho için zaten bu sıralamalardan çağırmasalar daha iyi ben de eleneyim daha iyi :D okulu bitirince sözleşmeli oluruz artık

söylenti değil,dekan yardımcısı söyledi canlı yayında 3 hafta önce ve tercih sayısı geçen seneye göre de daha fazla
  • hocam kara harp gelir gibi sana yarını bekleyelim
  • Ben de hho bekliyorum gelir mi diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mchunchu

hocam kara harp gelir gibi sana yarını bekleyelim
    inşallah hocam çok ufak bir ümit var içimde artık dediğiniz gibi 1 gün daha sabredicez gelirse direkt spora hazırlanıcam 1 ay civarı süre var olduğu kadar artık

2018 yılında ast için gitmiştim bütün aşamalardan geçip yedekte kaldım biraz tecrübe de var aslında :D

konuyu da spamlamış gibi oldum çok yazdım :D teşekkürler yorumunuz için hocam iyi günler

geçen sene 180k civarı tercih vardı diye biliyorum
  • hocam sağlık kaç gün sürüyor ve ankarada mı oluyor sağlık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.