Şimdi Ara

msü problemler ve dil bilgisi soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıldı arkadaşlar sorular 2017 ygs veya örnek sorulara kıyasla zor muydu kolay mıydı?

• 2017 porsche, MSÜ tofaş.
  • dil bilgisi kolaydı, problem diye bir şey görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pherradi

dil bilgisi kolaydı, problem diye bir şey görmedim.

yav he he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapamadıysan otur ağla.
  • genel anlamda kolaydı o zaman bu konulardan çıkan sorular benim tytde en çok korktuğum iki konu bu zaten sınavın %50’side bu ikisi ehehehehe xd

• Alper_27 kullanıcısına yanıt
    hocam problemler dediğimiz geçen sene sorulan problemlerden eser yoktu, işçi,kesir vb. gibi sorular bile yoktu genel olarak 4 işlem kullanırak sorulan hafif düşündüren sorular vardı geçen sene sorulan problemse bunlar çerez, olasılık sorusu harbiden sağlamdı onda mesela baya takıldım, ama dil bilgisi bana kolay geldi başkasına zor gelmiş yapamamış olabilir yukarıdaki aptal gibi mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21B0EEEB6 -- 18 Mart 2018; 21:23:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi denemeleri cozuyorsun dostum merak ettim

• 4JustiesKlein kullanıcısına yanıt
    tyt için 345,acil mat,çözüm,bilgi sarmal.
    ayt için henüz güzel deneme bulamadım ama elimdekiler acil mat,345 (bunlar mat bölüm denemeleri acil matı bugün aldım sorular efsane zaten forumda bir kaç sayfa paylaşıldı) genel ayt denemeleri ise yine çözüm,bilgi sarmal,endemik 8li
  • Problemler çok iyiydi bence
  • problemler geçen seneye kıyasla basitti gayet işlemsel hiçbir zorluğu yoktu üsttede söylendiği gibi ama bazı sorular işlem hatasına müsaitti yada bana öyle geldi 1-2basit işlem hatası yaptım hızlı geçicem diye dil bilgisine çalışmadım zor kolay diyemiycem fakat sayısı gayet fazlaydı bence
  • sınava girenler yüzde yüz ve çap problemler bitti,apotemiyi de bitireyim mi,coğrafya nasıldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.