Şimdi Ara

MSÜ'NE MAT YAPMADAN GİREBİLİR MİYİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mat için günde kaç saatlik bir çalışma lazım hocam
  • Edward.Snowden kullanıcısına yanıt
    Hocam çok şükür Türkçeden 30-35 civarı net yapıyorum tek sorunum matematik, kara harp istiyordum onu belirtmemişim
  • Kara harp istiyordum onu belirtmemişim hocam sizce sınava kadar halleder miyim
  • pratan27 P kullanıcısına yanıt
    Kara harp okulu istiyordum hocam onu belirtmemişim, sizce şimdiden mat başlasam yetişir mi en azından 10 net yapacak kadar
  • basilhallward kullanıcısına yanıt
    Hocam yetişir mi en azından 10 net yapar mıyım mattan sizce
  • Muzisyennnhanım M kullanıcısına yanıt
    Hocam 2001 doğumlular giremiyor diye biliyorum . Girebildiğiniz nerede yazıyor tam olarak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecziligni -- 21 Ocak 2021; 9:6:17 >
  • şu sitede sınava hazırlananlar için güzel bilgiler var hocam. Dikkat ettim her şeyi önceden haber yapıyorlar. Takip etmekte yarar var. Reklam gibi olcak ama umarım yasak değildir. Şimdiden özür dilerim. https://polisaskeradaylari.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukaptan -- 21 Ocak 2021; 9:6:37 >
  • Hocam tam 19 yaşındayım şubatta 20 olacağım, 2001 li bir çok arkadaşım girecek bu sene, kho kılavuz tablosunda yaş sınırı 20 olarak görünüyor
  • buyukaptan kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam ne iyi düşünmüşsünüz çok teşekkür ederim
  • Muzisyennnhanım M kullanıcısına yanıt
    Peki hocam teşekkür ederim . Başarılar
  • Kardeş bizimkilere yeni gösterdim. 2018-2019 mat şıkmış sorularda ilk on soruda en fazla bir tanesini çözemeyebilirsin. Mat-1 zaten akıl yürütme işi. Eğer diğer yerlerden zaman artırırsan Mat-1'den yeterince net çıkartırsın.
  • Başlık msü'ye olmalıydı. Matematiksiz girilir mi bllmem ama Türkçesiz girilmeyecegi açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 21 Ocak 2021; 10:38:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Universite sinavi cok daha onemli benim siralama 244 duve msu kotuydu barfiksde 1 cekmisdim o zamanlar dusun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.