Şimdi Ara

Msn Programları... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
7.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ***Hip-qoH***

ya herşeyi anladım ama denarötörü anlamadım biri açıklayabilirmi?

örnk:merhaba; bu kelimeyi o pgram sayesinde karşı tarafa binlerce gönderebilirsin .... ok?
  • saol msn team...

up....
  • quote:

saol msn team...

katılıyorum saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eka01

"NE DİNLİYORUM" A İSTEDİĞİNİZİ YAZMAK
    Aşağıdaki programı indirerek çalıştırdığınızda cok basit bir şekilde karşınıza çıkan satıra Ne Dinliyorum özelliğinin olduğu yerde kaymasını istediğiniz yazıyı yazın…

Msn Programları...

>>> İndirmek için Tıklayınız <<<

WEBCAM OLMADAN GÖRÜNTÜ GÖNDERMEK
    Splitcam programını bilgisayarıza kurun.kurulumdan sonra programı çalıştırın.source yazan yere tıklayıp açmak istediğiniz dosya türünü video file olarak işaretleyin.açılan pencerede bilgisayarınızda bulunan herhangi bir video dosyasını seçip ok leyin.splitcam arayüzündeki play tuşuna basıp açtığınız dosyayı çalıştırın.daha sonra messenger programında menüden araçlar - web kamerası ayarları deyin.kamera seçimi olarak splitcam capture ı işaretleyin. uygula ve tamam deyin.bu şekilde cameranız olmadığı halde karşıdaki sizi kamera sahibi olarak görür.her türlü video görüntüsünü arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Msn Programları...

RAV AntiVirus for MSN Messenger 1.0
    RAV AntiVirus for MSN Messenger 1.0, Msn messengerdan gelebilecek Virüslere karşı koruma sağlar..
    Özellikleri:
    + Gönderilen & Alınan dosyaları koruma & tarama
    + 82000 civarında virüsü tanıyabilme (Worm,Trojen vb.)
    + Msn messengerin tüm versiyonlarında çalışma

Msn Programları...

Msn Deneratör_2.0
    Bu program sayesinde msn'de ister bir kelimeyi 100 kere ister 1000 kere isterseniz 1000000000 milyolarca kez zahmetsiz şekilde yazabilirsiniz. Veya msn messenger programınızı 10, 100, 1000 kere zahmetsiz kapatabilirsiniz

Msn Programları...

Sound Clips for MSN Messenger!
    Msn Messenger programında konuştuğumuz kişiye artık istediğimiz mp3 ve wav dosyalarını microfon'a ihtiyaç duymadan bu program sayesinde dinletmemiz artık mümkün.

Programın kullanımı: İndirdiğiniz Dosyayı kurunuz, daha sonra Sound Clips for msn adlı menü açılıyor. Bu menüde Ctrl+Shıft+S klavyenizdeki tuşlara basıyoruz, açılan menüde Click here To choose a sound clip butonuna tıklıyoruz ve dinletmek istediğimiz ses dosyasını ('mp3 ve wav')seçiyoruz, Send butonuna tıklıyoruz. Seçtiğimiz ses dosyası çalmaya başlıyor daha sonra göndermek istediğimiz msn messenger'da kişinin konuşma sayfasını açıyoruz ve ses dosyayı çalarken klavyemizdeki F2 tuşu veya mause ile ses klibi sekmesine fare ile basılı tutuyoruz. Çaldığımız dosyayı msn'e aktardıktan sonra işlem tamamdır. Konuştuğunuz kişiye microfon'a ihtiyaç duymadan ses dosyasını gönderme işlemi tamamlanır..
     Msn Programları...

By [Мśń Ŧέáм]

Eka01

/>

By [Msn Team]

paylaşım için sağol eka

• Paylaşım için tşkler.
  • bişey değil
  • Güzel Şeyler Var Burda Emeğe Saygı
  • Saol dostum

Edit: İmzamda bir sakınca varmı pm den atarsanız sevinirim
  • Web cem olmadan grüntü göndermek varya o link e tıkladığımda bi site açılıyor ordan indir dediğimde fire faund diyor ne yapmam lazım konuyu açtın bare bi el at
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExcPower

Web cem olmadan grüntü göndermek varya o link e tıkladığımda bi site açılıyor ordan indir dediğimde fire faund diyor ne yapmam lazım konuyu açtın bare bi el at

ok linki değiştirdim bi de oradan dene
  • ARKADAŞLAR BEND MSN TEAM GİRMEK İSTİYORUM MÜMKÜNMÜ ??
  • Artık Mümkün Değil Çünkü Takımı Dağıttık
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Legend Brian:::

Artık Mümkün Değil Çünkü Takımı Dağıttık

Tekrar kur
  • EMEĞE SAYGI

• paylaşım için saol
    Benim bi sorum olacak MSN'de durumunu çevirimdışı olarak ayarlamışları görebileceğimiz bir program varmı
    varsa lütfen söyleyin çok acil
    Şimdiden Saolun..
  • pylaşım için saol harika olmuş
    [Msn Team]
  • thanks
  • quote:

Orjinalden alıntı: reiss!!!

thanks

Bişey değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::

Tekrar Kur

Yok O fikrin Sahibi Takımdan Çıktı Bi Önemi Kalmadı Ancak Sen Kurarsan Olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devastation -- 9 Şubat 2007; 9:38:21 >
  • süper emek vermişsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.