Şimdi Ara

MSN PLUS'IN ÖZELLİKLERİ !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Always0007

Arkadaşlar geçenlerde msn plusı yükledim. sağ solunu kurcaladım ama aradığım özelliklerin hiç birini bulamadım. lütfen Plus eklentisinin başlıca özelliklerini ve nasıl yapılacağını genel olarak hatlarıyla yazarmısınız teşekkürler

sevgiler saygılar

Arkadaşım sana DMsn travsiye edbilirim.Ama bu Dmsn msn değil yani illegal versiyonu.Java desteklii.Tamamen Msn kullanıcılarının istekleri doğrultusunda geliştirilmiş bir prog..

Aotu mesaj seni blocklayanları görebilme hızlı mesaj yazma istediğin kullanıcının niciki kendine göre değiştirme istediğin kişinin Ip adresini görme(tyabi sana dosya yollarsa) gibi birçoık özelliği varr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinakyar -- 27 Mart 2005, 20:09:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gorkemkazan

birisi msninden sizi sildigi zaman,blokladıgı zaman uyarı verip gösteriyormus..bu nasıl oluyor ya da nasıl yapabiliriz bu uygulamayı??
  • msn plus ı son version olan 7.0.0732 ile kullanın.

plus linki imzamda var
  • MSN Messenger için değişik güzel avatarlar nereden bulabilirim. yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkemkazan

birisi msninden sizi sildigi zaman,blokladıgı zaman uyarı verip gösteriyormus..bu nasıl oluyor ya da nasıl yapabiliriz bu uygulamayı??

plus in boyle bi yetenegi yok

seni silenleri merak ediyorsan araclar secenekler gizlilk kısmına gir ve suphe duyduklarına sag tıkla sil aktif ise listten seni silmis veya bloklamistir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.