Arkadaşlar msn de konuşmaları kaydetme sorusuna HAYIR dedikten sonra, yine de bir zaman sonra konuşma kayıtlarımıza ulaşmak istesek pc nin biyerinden o konuşma kayıtlarına ulaşma imkanımız var mıdır varsa pc nin neresindedir?
Teşekkürler.
benim bildiğim tekrardan aktif hale getirmediysen zaten ulaşmayı bırak kayıt bile edilmediği için HAYIR seçeneği sonrasıo yapılan bi konuşmanın kayıtlarıuna ulaşamazsın...
ama MSN PLUS ve benzeri bikaç Plug-in kendine ait kayıt tutabiliyor... kurulu ise onun tuttuğu kaydı da iptal etmemişsen bi ihtimal mümkün..
ilgine teşekkürler bi ark. bgn beynimin etini yedi illa lazım die bi sorum dedim hazır burdayken..ama bana da sanki harici bi temp dosyası gibi bi yerden bi şekilde ulaşabiliriz gibi gelio ??
bu arada KOU dansın anladığım kadarıyla hangi bölümden bi de mezunsun heralde?
quote:
Orjinalden alıntı: aborjin
ilgine teşekkürler bi ark. bgn beynimin etini yedi illa lazım die bi sorum dedim hazır burdayken..ama bana da sanki harici bi temp dosyası gibi bi yerden bi şekilde ulaşabiliriz gibi gelio ??
bu arada KOU dansın anladığım kadarıyla hangi bölümden bi de mezunsun heralde?
99 girişliyim inşaat mühendisliği... lakin mezun değilim bıraktım okulu... klüp işleri vs. derken haytalıktan pek okulla ilgilenemedik