vallahi güzel olmuş bu topik discoveryden kurtulmaya çalışan bir ton insan var
teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: .MstF.
ben yaptım önceden msndiscovery.dll hatası veriyordu şimdi
It seems we can't open the registry key to load messengerdiscovery. please re-install
diyor?
regeditlerden silmissin fakat logon programları arasından silmemissin. mscofig te start-up lar arasında olup olmadıgını kontrol et. varsa iptal et, restart at yeniden dene. ve doslarını silddinden emin ol.
birde c:\windows\prefetch klasorune bir iki dosya gonderir oradanda silmeniz gerekebilir
kardeş senin dediğin matt holiwood dosyasını bulamadım onun yerine )adobe, appdatalow, classes, google, ım providers , kasperrkylab ,macromedia, microsoft netcape, policies) dosyaları var hangisini siliyim acil yardım et msn: isa_olcer_1@hotmail.com email veya mesaj gönderirsen sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: poweramp
kardeş senin dediğin matt holiwood dosyasını bulamadım onun yerine )adobe, appdatalow, classes, google, ım providers , kasperrkylab ,macromedia, microsoft netcape, policies) dosyaları var hangisini siliyim acil yardım et msn: isa_olcer_1@hotmail.com email veya mesaj gönderirsen sevinirim
onların hiçbirini silme bi anlamı olmaz hkey_local_machine/software ve hkey_current_user/software bu 2 anahtarda olması lazım matt holwood anahtarının
yine bulamadım linkde dosyaların resimleri var hangisinde olabilir? yardım lütfen