Şimdi Ara

Msn Messenger Discovery Tam Nasıl Kaldırılır (Anlatım)... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
14.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vallahi güzel olmuş bu topik discoveryden kurtulmaya çalışan bir ton insan var

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

ben yaptım önceden msndiscovery.dll hatası veriyordu şimdi

It seems we can't open the registry key to load messengerdiscovery.
    please re-install

diyor?

regeditlerden silmissin fakat logon programları arasından silmemissin.
    mscofig te start-up lar arasında olup olmadıgını kontrol et. varsa iptal et, restart at yeniden dene.
    ve doslarını silddinden emin ol.

• birde c:\windows\prefetch klasorune bir iki dosya gonderir oradanda silmeniz gerekebilir
  • kardeş senin dediğin matt holiwood dosyasını bulamadım onun yerine )adobe, appdatalow, classes, google, ım providers , kasperrkylab ,macromedia, microsoft netcape, policies) dosyaları var hangisini siliyim acil yardım et msn: isa_olcer_1@hotmail.com email veya mesaj gönderirsen sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: poweramp

kardeş senin dediğin matt holiwood dosyasını bulamadım onun yerine )adobe, appdatalow, classes, google, ım providers , kasperrkylab ,macromedia, microsoft netcape, policies) dosyaları var hangisini siliyim acil yardım et msn: isa_olcer_1@hotmail.com email veya mesaj gönderirsen sevinirim

onların hiçbirini silme bi anlamı olmaz
    hkey_local_machine/software ve hkey_current_user/software bu 2 anahtarda olması lazım matt holwood anahtarının

• yine bulamadım linkde dosyaların resimleri var hangisinde olabilir? yardım lütfen

dosyaların resmi
  • matt diye bişey yokki :S
  • Bu discovery yüzünden bi zamanlar kafayı yiyodumm.Bir daha discoverynin download linkine hayatta tıklamam...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.