Bildirim
msn mail sayfamı nasıl türkce yapabilirim

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kimse yardımcı olmıycakmı -
-
arkadaşlar belki konu ile ilgisiz bir şey olacak ama hotmail adresimi live msn den normale geçirdikden sonra dili ingiilzce oldu tekrar live yaptım ama dil hala ingilizce bunu nasıl tekrar türkçeye çevirebilirim eğer yardımcı olursanız çok sevinirim acil cevaplarınızı ve tavsiyeleirnizi bekliyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: Halim7889
arkadaşlar belki konu ile ilgisiz bir şey olacak ama hotmail adresimi live msn den normale geçirdikden sonra dili ingiilzce oldu tekrar live yaptım ama dil hala ingilizce bunu nasıl tekrar türkçeye çevirebilirim eğer yardımcı olursanız çok sevinirim acil cevaplarınızı ve tavsiyeleirnizi bekliyorum
konuyla oldukça ilgili ve üstte cevabın yazılı olduğu link te verildi...her msn konusuna aynı yazıyı göndermek anlamsız...incele biraz...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X