Şimdi Ara

msn-kota

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu msnden gönderdiklerimiz aldıklarımız kotayı etkiliyormuuu?

• hemde ne etkileme ... etkiliyor tabiki ... ama benim kafama şu takılıyor ...indirirken kota doluyor ...peki karşı tarafa gönderirken yani uploadda kota doluyormu ...
  • her ikisinde de doluyo. Karşı tarafa bişiler gönderirken bile siz bişiler indiriyosunuz fakat bunlar dosya transferi için gerekli bazı işlevler..
  • Upload ederken noluyor ben de takıldım bu konuya. Sanki upload miktarı hesaplanmıyor kota hesabında. Çünkü piyasada bulunan kota programları da bunu hesaba katmıyorlar. Yani bence fiyata sadece download miktarı dahil ediliyor. Upload etmek beleş yani.
  • Kota sadece alınanlar için geçerli gönderilen hiç bir şey kotayı etkilemez.

Her açtığınız web sayfası bilgisayarınıza yüklenir. Radyo, Tv izlerseniz bunlarda bilgisayarınıza gelen datalar olduğundan kotayı doldurur. Webcam de aynı şekilde. Karşıdaki kişinin webcam görüntüleri size ulaştığında kotayı arttıracaktır. Kolay gelsin.
  • yani göndermek yada almak update mı giriyor ?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: taeez

yani göndermek yada almak update mı giriyor ?????

evet dostum upload a girer update e değil
  • kota ücreti sadece download icin verişmiştir msn etkiliyor konuşmalarınız bile kotayı etkiler ama cok az oludğu icin mb yada gb ile ölcüldğü zaman görülmez.

veri alırken yani upload bölümünü doludurmak sorun değil ttnetde bi bölüm var bu konu ile ilgili zaten ''ücretlendirmeler sadece downolad yani veri alımı icin gecerlidir'' diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: octavarium

quote:

yani istediğin kadar al gönder z upload:)
  • Veri göndermek -> Upload ->Ağaya da ağa olmayanada beles
    Veri Almak (Web sayfası, Msn, Webcam sohbet, Radyo, Online oyun, müzik film indirmek -> Download ->Agayada paralı, ağa olmayanada
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramerturk

Veri göndermek -> Upload ->Ağaya da ağa olmayanada beles
    Veri Almak (Web sayfası, Msn, Webcam sohbet, Radyo, Online oyun, müzik film indirmek -> Download ->Agayada paralı, ağa olmayanada

• o zaman paso gönderelim ....
  • ee yanı ordada ındırıyoruz tabı
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: octavarium

quote:

yani istediğin kadar al gönder z upload:)

şşş sesinizi çıkartmayın.

• Anlamak istemiyomusunuz nedir ya :) Bi dosyayı gönderirken bişiy indirmiyosunuz değil. Sonuçta karşı bilgisayardan ve sunucudan bu dosyaları gönderme işlemleri sırasında asenkronize edlimesi gerekir, bu da bilgisayarınıza veri gelmesi demektir... Görev yöneticisini yakından tanısanız anlarsınız belki..Ağ iletişimi sekmesindeyken görünüme gelin, burada "ağ bağlantıları geçmişi"nden sadece giden ve alınanın onaylarını onaylayın, toplamınkini kaldırın. aşağıdaki grafikte daha ayrıntılı bir tablo çizilicek..İmageshack vs.. gibi biyere upload edin bakalım neler oluyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: XFREESTYLER

Anlamak istemiyomusunuz nedir ya :) Bi dosyayı gönderirken bişiy indirmiyosunuz değil. Sonuçta karşı bilgisayardan ve sunucudan bu dosyaları gönderme işlemleri sırasında asenkronize edlimesi gerekir, bu da bilgisayarınıza veri gelmesi demektir... Görev yöneticisini yakından tanısanız anlarsınız belki..Ağ iletişimi sekmesindeyken görünüme gelin, burada "ağ bağlantıları geçmişi"nden sadece giden ve alınanın onaylarını onaylayın, toplamınkini kaldırın. aşağıdaki grafikte daha ayrıntılı bir tablo çizilicek..İmageshack vs.. gibi biyere upload edin bakalım neler oluyo..

• upload sırasında bilg e veri geliodur mutlaka ama cok önemsiz boyutlardadır,öyle değil mi.Atıyorum 100mb upload ettin ne kadar veri gelecek ki?
  • İşte test
     msn-kota

Alttaki giden ve alınan bayt miktarlarına dikkat edin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XFREESTYLER -- 14 Ağustos 2006; 3:12:52 >
  • msn kullanan kardeşler mümkün oldukça ay sonlarında karşı tarafın kamerasını açmayın kotadan çok gidiyor
  • upload ile kota dolmaz. Turk Telekom kota islemlerinde upload dikkate almiyor. yalnizca soyle bir seye dikkat edin. 12-13 mb dosya gonerdiginize 1 mb dosya indirmis gibi oluyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.