Şimdi Ara

MSN Kişi kotasını artırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam Türkiye'de ilk msn kullanan kişilerden biriyim. 3.0 versiyondan beri kullanıyorum o zaman kimse yoktu herkes icq'daydı Amerika'ya beleş aramalar falan yapardık. Neyse sorunum 1000 kişiden fazla kişiyi ekleyemiyoruz messengera buna sinir oluyorum bunu aşmanın bir yolu yokmu para versek falan çünkü herseferinde tek tek sil kişileri zor oluyor 100 kişiyi silsem 2 günde tekrar doluyor yardım lütfen!!!

• arkadaşlar yardım eden yoksa bu forum kapatılsın boşuna yer işgal etmeyelim yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: tacoist06NL

arkadaşlar yardım eden yoksa bu forum kapatılsın boşuna yer işgal etmeyelim yani

Bir kere forum tamamen sana yardımcı olmak için çalışmıyor biraz sabırlı olucaksın
    Senin sorununa gelince Msn'de kişi kotasını artırmak için sanıyorum Msn sitesinden başvurman gerekiyordu..(bi arkadaşım yapmıştır ordan öyle hatırlıyorum.)
  • Aynı Sorun Bendede Vardı. Bİ çözümü yok galiba. Tek çareyi 2 msn kullanmakta buldum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: dabbemre

Aynı Sorun Bendede Vardı. Bİ çözümü yok galiba. Tek çareyi 2 msn kullanmakta buldum .

O da mantıklı aslında
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeprechauNs

quote:

Aynı Sorun Bendede Vardı. Bİ çözümü yok galiba. Tek çareyi 2 msn kullanmakta buldum .

O da mantıklı aslında

Aynen .
  • Bende öyle yapayım en iyisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

+ 1 bende
  • support.live.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: bisquit

support.live.com

Guvenlık sertifkası sorunu veriyo açmıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.