Arkadaşlar selam Türkiye'de ilk msn kullanan kişilerden biriyim. 3.0 versiyondan beri kullanıyorum o zaman kimse yoktu herkes icq'daydı Amerika'ya beleş aramalar falan yapardık. Neyse sorunum 1000 kişiden fazla kişiyi ekleyemiyoruz messengera buna sinir oluyorum bunu aşmanın bir yolu yokmu para versek falan çünkü herseferinde tek tek sil kişileri zor oluyor 100 kişiyi silsem 2 günde tekrar doluyor yardım lütfen!!!
arkadaşlar yardım eden yoksa bu forum kapatılsın boşuna yer işgal etmeyelim yani
quote:
Orjinalden alıntı: tacoist06NL
arkadaşlar yardım eden yoksa bu forum kapatılsın boşuna yer işgal etmeyelim yani
Bir kere forum tamamen sana yardımcı olmak için çalışmıyor biraz sabırlı olucaksın Senin sorununa gelince Msn'de kişi kotasını artırmak için sanıyorum Msn sitesinden başvurman gerekiyordu..(bi arkadaşım yapmıştır ordan öyle hatırlıyorum.)
Aynı Sorun Bendede Vardı. Bİ çözümü yok galiba. Tek çareyi 2 msn kullanmakta buldum .
quote:
Orjinalden alıntı: dabbemre
Aynı Sorun Bendede Vardı. Bİ çözümü yok galiba. Tek çareyi 2 msn kullanmakta buldum .
O da mantıklı aslında
quote:
Orjinalden alıntı: LeprechauNs
quote:
Orjinalden alıntı: dabbemre