Şimdi Ara

MSN HACK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benim mail i hacklediler. Nasıl geri alabiliirm. Hotmail den gris yaparken sifremi yazdigimda cok fazla deneme yapildi diyor. Dun msn de iken baska bir bilgisayardan oturum actiniz dedi bir kac kere ve bir daha giremedim msn ye. Msn mi nasıl geri alabilirim bunun bir yolu yokmu yardim YARDİM EDİN LUTFENw

YANLİS YERE YAZDİYSAM KUSURA BAKMAYIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru3acava -- 30 Mart 2006; 13:12:18 >

• mailnii açarken alternatif mailini yazdıysan alabilme imkanın var ama mailini alan kişinin bunu degiştirmemesi lazım gizli soru secenegiği secmeden hemen üstündeki linke tıkla mailime gönder diye gönder mailine bak resetleme linki gelmişse alırsın veya support a mail atarsın ingilizce alırsın
  • yapamiyorum iste onu yaa cok fazla deneme yaptiniz diyor. Hemde alternatif maili yazmadim galiba. gizli soruya girdim o yuzden ama cok fazla deneneme diyor
  • 6 saatliğine hotmail mailini kapatmıstır 6 saat içinde tekrar deneme yapma 6 saat sonra dediklerimi yaparsın alternatif mailini yazmadıysan gizli soruna bak belki değişmemiştir olmazsa yine yaz yardımcı olucam
  • ııde dun oldu olay bu gun denedım yıne olmadı hala cok fazla deneme dıor .
  • ııde dun oldu olay bu gun denedım yıne olmadı hala cok fazla deneme dıor .
  • demekki sizin dısınızda da mailizi almak için deneme yapanlar var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSN ???
    20 yıl önce açıldı
    Chat ban kaldırma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yanı sımdı maılıımı alabılecekmıyım alamayacakmıyım bı yolu yokmu ya
  • arkadasım beklemen lazım dediklerimi uygularsın acıldıkdan sonra microsoft güvenlik amacı ile kapattı cunku
  • yine olmadı abi ne yapacam aynı seyı dıor.
  • bak demekki senden baskalarıda mailine girmeyi calısıyor fazla deneme yapıyor hotmailde güvenlik sebebi ile maili kapatıyor veya birisi senin mailini dondurmustur bunun programı var donduruyorsun istediğin kadar bir maili ancak dondurmayı bırakınca acılıyor beklemekten baska yapabileceğin hiç bişe yok baska mail ac yada bekle ok mi ?
  • yine olmadı abi ne yapacam aynı seyı dıor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ru3acava

yine olmadı abi ne yapacam aynı seyı dıor.

aynı seyleri yazmak istemiyorum gayet acık bir sekilde yazdım
  • fear sağol ordaki bilgilere göre mail attım inşallah geri alabilirim.
  • Neden böyle olaylar benim başıma gelmiyor 7 Senedir Aynı maili kullanıyorum. Daha kimse hackleyemedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeKiL

Neden böyle olaylar benim başıma gelmiyor 7 Senedir Aynı maili kullanıyorum. Daha kimse hackleyemedi

İlk olalım bari kapat aç msn ni :)
  • quote:

Neden böyle olaylar benim başıma gelmiyor 7 Senedir Aynı maili kullanıyorum. Daha kimse hackleyemedi

aslında kimsenin msnni çalamazlar
    yeterki şifrenin nasıl olması gerektiğini bil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RootCr4cK

quote:

İlk olalım bari kapat aç msn ni :)

Hacklemekten bahsediyoruz... Yani kopmle Msn'yi almaktan... Dondurmaktan Değil...

• ya benim aklıma msn yi dondurdukları geldi ama msn me biri bir iki defa girip çıktı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.