Arkadaşlar bazen msn dıscovery durup durup "x kişi konuşma penceresini kapadı "gibi bir mesaj veriyor...Ama bunun oncesınde konusma panceresi açtı mesajı gelmıyor...
Karşı taraf ne yapıyorda böle bir mesaj gelıyor bilen varmı?
simge durumuna getiriyordur..
bu program bazen kafadan uyduruyor
evet haklısın o uyarıyı bazen çok veriyor neredeyse 3dk da bir özellikle bir kişi için hep yapıyor..aslında karşı tarafın bir şey yaptığını ben zannetmiyorum dediğim gibi bazen otomatiğe alır gibi yapıyor hep dikkat ettim ben buna belli zaman aralıklarında yapıyor..programın hatalarından hatta en sinir bozucu durumlarından bi tanesi.
dostum zaten %90 tutturuyor %100 değil
walla bende anlamadım gitti bi türlü
quote:
Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::
evet haklısın o uyarıyı bazen çok veriyor neredeyse 3dk da bir özellikle bir kişi için hep yapıyor..aslında karşı tarafın bir şey yaptığını ben zannetmiyorum dediğim gibi bazen otomatiğe alır gibi yapıyor hep dikkat ettim ben buna belli zaman aralıklarında yapıyor..programın hatalarından hatta en sinir bozucu durumlarından bi tanesi.
devamlı pencere kapama uyarısı geliosa (kişi offline da bağlanmış olsa yapar) tam ekran bi program çalışıo olma olasılığı yüksek demektir. oyun oynuyor veya film izliyor olabilir ;) test edilmiş onaylanmış bi durumdur , bilgilerinize... ama yanılma payı her zaman var, unutmayıns