Bildirim
MSN'den iyi anlayanlar bişey sorucam
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
windows messenger acilmistir,kullanici adini ve sifremi hatirla kismini isaretlediysen , windows messengeri da seceneklerden "Windows Başladığında Windows Messengeri Çalıştır'ın işaretini kaldırmadıysan windows messenger otomatik açılır -
quote:
Orjinalden alıntı: metalnotdead
windows messenger acilmistir,kullanici adini ve sifremi hatirla kismini isaretlediysen , windows messengeri da seceneklerden "Windows Başladığında Windows Messengeri Çalıştır'ın işaretini kaldırmadıysan windows messenger otomatik açılır
Teşekkürler arkadaşım,haklısın başka bir msn hesabı açıkmış windows messengerde.Peki nasıl unutturucam o hesabı ? -
quote:
Orjinalden alıntı: Gulshen83
Bugün herzamanki gibi interneti açtım;tam msnye tıkladım;kasadan bip diye bir ses geldi ve monitörde sağ alt köşede 'Özgür şimdi oturum açtı' yazdı.1-Daha ben msnyi açmamıştım,2-Özgür diye birini tanımıyorum,listemde dahi yok öyle biri..
Bilgisayara biri girmiş olabilir mi?Ne yapmam gerekiyor?
Kasadan bip sesimi geldi :) bence kasa hakaret etmiş RTUKte biplemiş :))))
Windows Messengere gir Ayarlar kısmından ayarla
(Windows açılınca otomatik açılma seceneğinde tiki kaldır) -
Dalga geçme yaaa -
quote:
Orjinalden alıntı: Gulshen83
quote:
Orjinalden alıntı: metalnotdead
windows messenger acilmistir,kullanici adini ve sifremi hatirla kismini isaretlediysen , windows messengeri da seceneklerden "Windows Başladığında Windows Messengeri Çalıştır'ın işaretini kaldırmadıysan windows messenger otomatik açılır
Teşekkürler arkadaşım,haklısın başka bir msn hesabı açıkmış windows messengerde.Peki nasıl unutturucam o hesabı ?
"Windows Başladığında Windows Messengeri Çalıştır'ın işaretini kaldırmadıysan ,demistim
Windows messengeri ac ,araclardan seceneklere gel oradan tercihlere ""Windows Başladığında Windows Messengeri Çalıştır" işaretlidir , çeltiği kaldır ve tamam de.
Kolay Gelsin.
-
başka bir yolda şudur
denetim masası/program ekle kaldır/windows bileşenlerini ekle kaldır , burada alttan ikinci yada üçüncü sırada windows messenger'ın yanındaki tik'i kaldır
tamamen devre dışı bırakmış olursun hiç başın ağrımaz
kolay gelsin. -
Bilgisayara format atınca malum msndeki tüm ifadeler gidiyor.Sonra tek tek eklemek ölüm...Bunun bir yolu varmıdır?Ya da yedeklemek mi gerek bunu biliyormusunuz peki?? -
MSN Plus'ı dene çok güzel -
yedekleme gıbı bı sey varsa iyi oılur valla -
Msn plus'u bir arayayım bakalım...
Yedekleme varmış.Onu iyice öğreneyim.Sizlere de iletirim -
MSN üst konusuna bakın EmoAdder ile tüm smileyleri bir anda ekleyebilirsiniz.Yedekleme için MSN Backup diye bir program varmış
http://forum.donanimhaber.com/m_3926414/mpage_1/key_/tm.htm -
sen işi garantiye almak için bunların hepsini yap
1-bilgisyarım sağ tıkla => yönet => hizmetler ve uygulamalar => uygulamalar messenger hizmetine sağ tıklayıp özelliklerden devre dışı bırak
2-ado1973 dediği gibi windows bileşenlerinden kaldır
3-başlat => çalıştır =>msconfig yaz başlangıç ta messenger backround falan yazması lazım onun işaretini kaldır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtex -- 9 Kasım 2005, 16:34:02 > -
Teşekkürler arkadaşım
quote:
Orjinalden alıntı: qtex
sen işi garantiye almak için bunların hepsini yap
1-bilgisyarım sağ tıkla => yönet => hizmetler ve uygulamalar => uygulamalar messenger hizmetine sağ tıklayıp devre dışı bırak
2-ado1973 dediği gibi windows bileşenlerinden kaldır
3-başlat => çalıştır messenger backround falan yazması lazım onun işaretini kaldır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X