Şimdi Ara

MSN'den iyi anlayanlar bişey sorucam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün herzamanki gibi interneti açtım;tam msnye tıkladım;kasadan bip diye bir ses geldi ve monitörde sağ alt köşede 'Özgür şimdi oturum açtı' yazdı.1-Daha ben msnyi açmamıştım,2-Özgür diye birini tanımıyorum,listemde dahi yok öyle biri..
    Bilgisayara biri girmiş olabilir mi?Ne yapmam gerekiyor?

• windows messenger acilmistir,kullanici adini ve sifremi hatirla kismini isaretlediysen , windows messengeri da seceneklerden "Windows Başladığında Windows Messengeri Çalıştır'ın işaretini kaldırmadıysan windows messenger otomatik açılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

windows messenger acilmistir,kullanici adini ve sifremi hatirla kismini isaretlediysen , windows messengeri da seceneklerden "Windows Başladığında Windows Messengeri Çalıştır'ın işaretini kaldırmadıysan windows messenger otomatik açılır

Teşekkürler arkadaşım,haklısın başka bir msn hesabı açıkmış windows messengerde.Peki nasıl unutturucam o hesabı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gulshen83

Bugün herzamanki gibi interneti açtım;tam msnye tıkladım;kasadan bip diye bir ses geldi ve monitörde sağ alt köşede 'Özgür şimdi oturum açtı' yazdı.1-Daha ben msnyi açmamıştım,2-Özgür diye birini tanımıyorum,listemde dahi yok öyle biri..
    Bilgisayara biri girmiş olabilir mi?Ne yapmam gerekiyor?

Kasadan bip sesimi geldi :) bence kasa hakaret etmiş RTUKte biplemiş :))))
    Windows Messengere gir Ayarlar kısmından ayarla
    (Windows açılınca otomatik açılma seceneğinde tiki kaldır)
  • Dalga geçme yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gulshen83

quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

windows messenger acilmistir,kullanici adini ve sifremi hatirla kismini isaretlediysen , windows messengeri da seceneklerden "Windows Başladığında Windows Messengeri Çalıştır'ın işaretini kaldırmadıysan windows messenger otomatik açılır

Teşekkürler arkadaşım,haklısın başka bir msn hesabı açıkmış windows messengerde.Peki nasıl unutturucam o hesabı ?

"Windows Başladığında Windows Messengeri Çalıştır'ın işaretini kaldırmadıysan ,demistim
    Windows messengeri ac ,araclardan seceneklere gel oradan tercihlere ""Windows Başladığında Windows Messengeri Çalıştır" işaretlidir , çeltiği kaldır ve tamam de.
    Kolay Gelsin.

• başka bir yolda şudur
    denetim masası/program ekle kaldır/windows bileşenlerini ekle kaldır , burada alttan ikinci yada üçüncü sırada windows messenger'ın yanındaki tik'i kaldır
    tamamen devre dışı bırakmış olursun hiç başın ağrımaz
    kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayara format atınca malum msndeki tüm ifadeler gidiyor.Sonra tek tek eklemek ölüm...Bunun bir yolu varmıdır?Ya da yedeklemek mi gerek bunu biliyormusunuz peki??
  • MSN Plus'ı dene çok güzel
  • yedekleme gıbı bı sey varsa iyi oılur valla
  • Msn plus'u bir arayayım bakalım...

Yedekleme varmış.Onu iyice öğreneyim.Sizlere de iletirim
  • MSN üst konusuna bakın EmoAdder ile tüm smileyleri bir anda ekleyebilirsiniz.Yedekleme için MSN Backup diye bir program varmış
    http://forum.donanimhaber.com/m_3926414/mpage_1/key_/tm.htm
  • sen işi garantiye almak için bunların hepsini yap

1-bilgisyarım sağ tıkla => yönet => hizmetler ve uygulamalar => uygulamalar messenger hizmetine sağ tıklayıp özelliklerden devre dışı bırak

2-ado1973 dediği gibi windows bileşenlerinden kaldır

3-başlat => çalıştır =>msconfig yaz başlangıç ta messenger backround falan yazması lazım onun işaretini kaldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtex -- 9 Kasım 2005, 16:34:02 >
  • Teşekkürler arkadaşım
    quote:

Orjinalden alıntı: qtex

sen işi garantiye almak için bunların hepsini yap

1-bilgisyarım sağ tıkla => yönet => hizmetler ve uygulamalar => uygulamalar messenger hizmetine sağ tıklayıp devre dışı bırak

2-ado1973 dediği gibi windows bileşenlerinden kaldır

3-başlat => çalıştır messenger backround falan yazması lazım onun işaretini kaldır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.