Şimdi Ara

Msn'de tavla oyununu nasıl seçebiliyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün arkadaşla msn'den tavla oynadık. Arkadaşın msnsinde oyun listesi şöyle çıkıyor:

Bende ise şöyle:

sorun ne olabilir. Bende neden tavla(backgammon) yok. Bende başkalarını davet edip oynamak istiyorum
    Not: ikimizdede live messenger ve plus kurulu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylar -- 30 Aralık 2006; 18:48:08 >

• ekler var 8.0 veya 7.5 le ilgili herşey topicinde bulabilirsin bi bak istersen oraya
  • Baktımda bulamadım çok karışık orası. Bilgisi olan arkadaşlar yardım lütfen.
  • Oturduğun yerle alakası olabilir Yani Hotmail hesabında adresinde, Amerika'da oturuyor'u seçtiğimizden daha az oyun çıkıyordu sanırım Türkiye'yi seçince...
  • oda olabilir ama ekler var onları kurup oyunları arttıra BİLİORUS
  • evet bnm 4 yeni oyunum var mario bile var
  • Ya gidin başka yerde geyik yapın,yardım istiyorum burası çocuk parkı değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ogame Nedir ve Nasıl Oynanır?
    6 yıl önce açıldı
    MW2-de CONSOLE U NASIL AÇIYORUZ ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet gercekten bu sorunun cevabini verebilecek varmi bende merak ediyorum cunku bende sadece 2 oyun var
  • Freddy Fb topicine gelipte sorabilirdin

Mail hesabından oturduğun yeri united states, şehir washington, posta kodunuda 98444 yap dolu oyun çıkar karşına
  • evet teşekkürler hallettim
  • peki msn de gmail adresi kullaniyorsak nasil olacak aciklarsaniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: darthAquila

Oturduğun yerle alakası olabilir Yani Hotmail hesabında adresinde, Amerika'da oturuyor'u seçtiğimizden daha az oyun çıkıyordu sanırım Türkiye'yi seçince...

Evet bu olabilir. Freddy nin tawla oynadığı zat benim . Benim hesap msn.com.tr den deil. Şu hotmaili i 2 Gb yapma muhabbetinde oturduğum yeri amerikada bir eyalet ve posta kodununda o eyaletten wermiştim. Bende çıkan oyunlar bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brooklyn -- 6 Ocak 2007; 18:46:16 >

• ben öle ayarladım e-kolay.nettendim windows lıve ıd dan bilgilerimi değiştirdim sona windows liveden oturumumu açcaktım hata çıktı kids oturumunu kulanma izniniz yok diye sona uğraştım yapmaya
    daha sonra denedim parolanız yada e-posta adresiniz varolmadığında çaılmadı hotmailede gremiyom anca herhalde bu amerikada mı açılır yoksa bir çaresi varmı?
  • http://zone.msn.com/en/backgammon/default.htm

burdan da gırıs yapıp arkadasını dawet edebılırsın
    genelde msn penceresınde oyunların tamamı cıkmaz we hıcbırınızın msn penceresınde oyunların tamamı cıkmıyor cunku toplam tam olarak 525 tane msn oyunu war arkadaşlar o oyunların lıstesıne de burdan ulasabılırsınız ::::::::::http://zone.msn.com/en/root/gamebrowser.htm?playmode=0&genre=0

• 525 tane oha bu adresi bilmyordum teşekkürler.
    ufukvenom daha detaylı anlatırmısın pek anlyamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 17 Ocak 2007; 2:21:16 >
  • onemlı dııl gule gule oyna
    ya aslında hepsı msn de bırebır oynanmıyo fakat web uzerınden guzel oyunlar hepsını oynamadım ama cogu guzel :)
    kımse bılmıyo 525 tane denınce herkes şok oluyo tbı ama guzel bı calışma sonuçta :)
  • Hala bir şey yapamadığım bir şey. Tavsiyenizden sonra bile:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.