Şimdi Ara

MSN DE SİZİ SİLENLERİ ANINDA ÖĞRENİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu program sayesinde sizi silenleri anında öğrenebilirsiniz. Programın kullanımı exe dosyasını tıklayın programı calıştırıp mailinizi ve şifrenizi yazip bekleyin sizi silen kişiler yandaki kutucukta cıkıyor..

indirmek içinhttp://www.tamindir-depo.com/dosyalar/editor/egemen/msnn.rar

• arkadaşlar eğer linke ulaşamıyorsanız FlashGet ile indirin kesin iner
  • iyide bizi silenleri bi program yüklemedende anında görebiliriz ki??

hadi engelleyenler deseydin anlardım da...silenleri görebiliyoz..
  • sen eminmisin senin sildiklerini görmeyesin
  • hayır beni silenleri görebiliyorum...
  • kardeş msn yeni sürümler demiyorum bu eskiler için
  • tamam da kişisel ayarlar > gizlilik
    orda msn adresleri var herkesin, sağ tıkla sil butonuna tıklayabiliyorsan o kişi seni silmiştir tıklayamıyorsan silmemiştir

bu msn in hangi sürümü içinki böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş program benim değil ben sizinle paylaştım lazım olan alır olmayan almaz herkese iyi forumlar
  • paylaşım için teşekkürler..

bende bir yol söylüyeyim sizi silenleri öğrenmek için çok basit.

msgplus ile oluyor.

msn de plus menusunde "contact list clean up" var ( tabi bu ingilizcesinde ) ona tıklayın açılacak pencerede sağda en üstte " has you " bölümünde isimlerinin karşısında no yazanlar sizi msn inde barındırmıyor demektir. yani ya silmiştir yada daha eklememiştir..

alışınca çok kolay oluyo.. öteki türlü gizlilikten tek tek bakmak oldukça zor..
  • @KaZAaRa arkadaşlarımın yarısı tarafından silinmiş olduğumu tek seferde gösterdiğin için teşekkürler şimdi hepsini silicem bende

bu arada @chatlak53 seni baya kızdırdım sanırım paylaşımların için saol
  • hepsi fosssss alakası yok msplus yok die arkadaslarımın hicbiri engellememis eğer ck mrk eden warsa girsin
    baska msnden ekleyin gorun derim tawsiyem
  • ya ark sileni discover de gösteriyo onemli olan engelleyeni ğörmek fakat ben buldum bi taktik erkekler bi kız adında mail alin ve tüm ark ekleyin eğer orda açik diğerinde kapalıyusanız engellendiniz.kızlar sizde başka bi kız adında alın ve aynı adımları takişp edin
  • hiç bi programa gerek yok bunun içn... nickinize tıklayın > seçenekler... > gizlilik > listesinde olup olmadıgınızı kontrol etmek istediğiniz kişinin adını sağ tıklayın Sil yazısı koyuysa sizi silmiştir, değilse silmemiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 9 Temmuz 2007; 18:17:48 >
  • Discovery
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.