Şimdi Ara

Msn de göruntulu konusma yapamıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar.format attım pc ye.formattan sonra kamerayı acınca karsıdakıler benı gorebılıyo fakat.ben onları goremıyorum hıc bı sekılde.aynı sekılde ses te gıtmıyo.

araçlar-ses ve goruntu kurulumundan baktıgımda bı sorun gozukmuyo.acaba neden olabılır.java ıle ılgılı olabılır dedım belkı sızce olabılırmı.

yardımlarınızı bekliyorum

• pc daha yeni formatlı.formattan sonra boyle bı olay oldu zaten.acaba ekstradan bı sey mı yuklemem lazım.

butun msnlerde yapıyo.yanı pc de acılan her hesapta aynı olay var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Algnor -- 24 Mayıs 2007; 3:32:19 >

Orjinalden alıntı: bymuratcan

PC nin format zamanı gelmiş kardeş..

herşey format değildirmutlaka bi çözümü vardır bunun

• evet fakat halen bulamadım cozumu.eger bılen bırı bu cameraların calısma sıstemı ıle ılgılı bıraz bılgı verırse belkı bende neyın eksık oldugunu bulabılırız.
    Daha Fazla Göster
  • onlar seni görebiliyo sen onları göremiyosun peki kendini görebiliyomusun konuşma penceresinde ?

----------------------------------

sese gelince

saatin yanındaki hoparlör ikonuna çift tıkla çıkan pencerede mikrofon sessiz işaretliyse işareti kaldır..

sonra seçeneklerden özelliklere gir oradanda mikrofon işaretli olması lazım

bunlara bi bak şimdilik

-----------------

ses olayında hıc bı sorun yok.butun ayarlar normal muzısyenım zaten bı ton kayıt yapıyorum evde.sorun sadece msnde cozulurse goruntu ve ses sorunu beraber cozulcek gıbı gelıyo bana.yanı ıkısınınde sorunu tek bı cozum ama ne :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Algnor -- 26 Mayıs 2007; 17:06:47 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.