† SpİrİtLeSs† qalbim bhoss deilllllll ??????.....††† † EmObOyXL† XxD LaneTLü Hadun <3 /+\ tHéLos$----WaqoN/+\ KıZıLpInAr SoKaKlArInDa BiR dElİkAnLı EsRaR çEkMiŞ gÖzLeRi KaNı GöĞsÜnDe 3.5 JiLeT yArAsI bU yArA kAhPeNiN hAtIrAsI | | **... '' « q[a]RzmaTq Jojuqqq » '' ...**| | _VoDoFoNé nHé Démiş AnI Ya$a_ ''« - - Zpéédy - - »'' °•. °•. °•. °•. ArıZaLı RaPçİ!!YıLmAk YoK!! .•° .•° .•° .•° Pantolon:100 YTL , Boxer:5 YTL , Tuvalet Kağıdı:2:YTL Fakat İshal Olduğunda Tuvalete Yetişebildiğin An Paha Biçilemez ... (Bu ap ayrı bişey)
quote:Orjinalden alıntı: To die quote:Orjinalden alıntı: RaMpAgE Biri tercüme etsin lütfen seni beni öpmeni çok seviyorum çünkü çok iyisin you is yanlız dikkat et
quote:Orjinalden alıntı: crocodile76 quote:Orjinalden alıntı: To die quote:Orjinalden alıntı: RaMpAgE Biri tercüme etsin lütfen seni beni öpmeni çok seviyorum çünkü çok iyisin you is yanlız dikkat et
Hayat bir sınavsa adımı yazar çıkarım. bunu sevdim aslında ilk duyduğumda. bide bizi pc hocası var 2 sene hocam oldu . 3. sene olucak msn imde ekli olma durumu ve hala aynı şey yazıyor söylesem tesiri yoq. sussam gönül razı değil.. diyor bi gün diycem eeeee nolcak şimdi diye pff
İyi de birşey farkettim.Hani konu iğrenç nick ya millet msn den ss alıp buraya koymadan önce kesin engelleyip koyuyor o zavallıları. Maksat