Bildirim
msn avatar!?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yok mu arkadaşlar bilen.....!!! -
internetten giriosan deisir ayni kalmas ama kendi pc'den giriosan bilmiyorum -
şöyle bi yöntem buldum...
resmini upload sitelerinden birine gönderiyorsun. (mesela ben imageshack kullandım)
sitenin verdiği linklerden "direct link to image" olanı aynen msn de resim girdiğimiz alana yapıştırdım. bu kadar.
Ama şu anda başka bir bilgisayarda deneme imkanım yok, deneyemem. -
quote:
Orjinalden alıntı: caadas
şöyle bi yöntem buldum...
resmini upload sitelerinden birine gönderiyorsun. (mesela ben imageshack kullandım)
sitenin verdiği linklerden "direct link to image" olanı aynen msn de resim girdiğimiz alana yapıştırdım. bu kadar.
Ama şu anda başka bir bilgisayarda deneme imkanım yok, deneyemem.
güzel yöntem ama her seferinde uğraşmak lazım.... -
bi yerde daha okuduydum. upload linkini yazında değişmiyor diye ama hiç denemedim -
güzel yöntem arladaşlar ama msn yaması varmış bu şekilde kullanılan...
her ne kadar doğru ben de bilmiyorum. bilen 1 karton barlbora istiyo. -
kardeş bildiyim kadarıyla öyle bişey şimdilik olmuyor ama azkaldııı adamlar calısıyolar yakında cıkacakk -
Aga var. Var da nerde? Arkadaşım yapıyor ama söyLemiyor...
Arkadaşlıktan reddecem en sonunda herifi...
Valla bilen biri varsa, hele birde söylerse çok iyi olur...
quote:
Orjinalden alıntı: Hayrettin
kardeş bildiyim kadarıyla öyle bişey şimdilik olmuyor ama azkaldııı adamlar calısıyolar yakında cıkacakk
-
hadi beyler mutlka bilen vardır. bu topicde çözelim bu işi. -
Aga her yolu denedin mi sen ya?
Yani şu; "Beni Anımsa, Şifremi Anımsa, Otomatik Olarak Oturum Aç" (sanırım böyleydi şeçenekler...) hepsini aktifleştirip, sonra da başka bir bilgisayardan girmeyi denedin mi?
Belki bir film vardır onlarda... -
quote:
Orjinalden alıntı: TakenMySouL
Aga her yolu denedin mi sen ya?
Yani şu; "Beni Anımsa, Şifremi Anımsa, Otomatik Olarak Oturum Aç" (sanırım böyleydi şeçenekler...) hepsini aktifleştirip, sonra da başka bir bilgisayardan girmeyi denedin mi?
Belki bir film vardır onlarda...
ya onlarla olduğunu pek sanmıyorum. ama BOGO nun dediği çok mantıklı, benim deneme durumum olmadı.
hadi arkadaşlar.... çözelim bunu burda....
-
bu mümkün değil msn linkinde yüklü olması lazım avatarının ki benim bildiğim kadarıyla msn nin böyle bir hizmeti yok -
Bunun mumkun olduğunu sanmıyorum.resmi mailine yolla sonra actığın pcden alarak kullan en basiti bu. -
quote:
Orjinalden alıntı: y@nkee
Bunun mumkun olduğunu sanmıyorum.resmi mailine yolla sonra actığın pcden alarak kullan en basiti bu.
bence de en basit yol bu gibi görünüyor. -
yaa arkadaşlar orası öyle de vardır gene bunun bi çıkar yolu.... -
Avatarı ilk önce i mageshack. us gibi bir upload sitesine yükle sonra o resmin URL sini kopyala. Avatarı değiştirmek istediğin yerde gözat dediğinde URL yi oraya yapıştır. Belki olur. -
quote:
Orjinalden alıntı: rasit019
Avatarı ilk önce i mageshack. us gibi bir upload sitesine yükle sonra o resmin URL sini kopyala. Avatarı değiştirmek istediğin yerde gözat dediğinde URL yi oraya yapıştır. Belki olur.
yok hocam öyle olmuyor ben denedim... -
olmazmı ya? ben denedim olmuştu. üstteki mesajda da yazdım "direct link to image" seçeneğinden oluyor. -
ya at resmi mailine her gittiğin bilgisayarda mailini aç 2 dkda o resmi kullan yine, çok mu zor
Benzer içerikler
- instagram izlenme hilesi
- tiktok beğeni hilesi
- whatsapp sohbet bildirimine tıklayınca en üste atıyor
- instagram beğeni hilesi
- sms onay sitesi
- whatsapp için hareketli emoji
- wechat qr code
- whatsapp profil resmi ekran görüntüsü almayı engelleme
- biyografi sözleri kısa
- whatsapp sohbet sabitleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X