arkdaslar bı soruum daa oalcak, bılen bı ark warsa cok makbule gecer ;)
hanı su space space title war ya arkdaslar,sitenın basında yazan. onun rengını deıstıremıo muyuz?
title göremedim?
quote:
Orjinalden alıntı: goxel54
Customize + layout dan istediğini seçebilirsin 5. seçersen </TD></table> bu kodları en üstteki costum html nin içindeki yazıların en sonuna kopyala tam ekran oluyor.Diğerlerinde denemedim.
quote:
Orjinalden alıntı: sueldem
quote:
Orjinalden alıntı: mercilless
arkdaslar bı soruum daa oalcak, bılen bı ark warsa cok makbule gecer ;)
hanı su space space title war ya arkdaslar,sitenın basında yazan. onun rengını deıstıremıo muyuz?
title göremedim?
sueldem hanı settıngs e gırıosun yaa, orda space tıttle dıe bısı war . onu dıorm onun rengını deıstıremıo muyuz?
bi sorum daha war custom html sadece 1 tane mı ekleyebılıoruz. 1 den fasla custom html ekleyemıyo muyuz?
su video koyma isi ne zahmetli nasıl yarlayacagız bir yapan varsa..
video bitrate fps falan ayarları audio ayarları nasıl olacak tavsiye edebileceginiz program varmı
ideal dosya boyutu nedir bu arada
Title rengini değiştirmek için tweak uı kullanmalısın ilk sayfada var... Custom html için burdan ekleyebilirsin...
quote:
Orjinalden alıntı: Ty®
video bitrate fps falan ayarları audio ayarları nasıl olacak tavsiye edebileceginiz program varmı
Widows media playere mi yoksa blok içine mi koyacaksın? Boyut önemli değil ama boyutu ne kadar büyükse sayfanın açılması o kadar geç olur... Bende 4 tane video var bazen açılıyor bazen açılmıyor.
Beyler media playerda çalmak için bana url adresi atabilcek biri varmı ya Lo@ding senin şarkı fena deildi neyse güzel olan bi url bekliyorm arkdaslar media için
quote:
Orjinalden alıntı: sueldem
quote:
Orjinalden alıntı: Ty®
Widows media playere mi yoksa blok içine mi koyacaksın? Boyut önemli değil ama boyutu ne kadar büyükse sayfanın açılması o kadar geç olur... Bende 4 tane video var bazen açılıyor bazen açılmıyor.
media player icine olcak.tek birtane koyacam. sayfa acılması acısından boyutun kucuk olamasını istiyorum.. ama cok ta pixel olarak kucuk degil meslea 180x120 gibi.. yada 150x100 kadar..
sueldem butun yazı metınlerını filan deıstırıorm tweak uı ıle. zaten onu kullanıorm daa su space tittle ın bi turlu rengını deıstıremedım. space title a settings den gırıosn. deıdıım yerı anladın mı?
ya arkadaslar bu koyucağımız mp3 bir sınırı varmı limit felan yani 1 dk gecmesin felan olayı ben linki url yazıyom saveye basıyorum olmuyo sıfırlanıyor url alttaki sayılarlada oynucaz mı
quote:
Orjinalden alıntı: style567
ya arkadaslar bu koyucağımız mp3 bir sınırı varmı limit felan yani 1 dk gecmesin felan olayı ben linki url yazıyom saveye basıyorum olmuyo sıfırlanıyor url alttaki sayılarlada oynucaz mı
sınır yok ama sarkının boyutu ne kadar buyukse sayfanın yuklenmesı o kadar uzun surer. orda da alltakı secenegı FULL yap. otomatık calsın de ,tamamdır
ya arkadaşlar bu msn spaces sayfası hazırlamak ücretsizmi internette yeniyim forumada yeni katıldım kusura bakmayın cevaplarsanız sevinirim
evet ücretsiz
COK uraşmışın gerekmezdi bizim gibi adamlara
quote:
Orjinalden alıntı: mercilless
sueldem butun yazı metınlerını filan deıstırıorm tweak uı ıle. zaten onu kullanıorm daa su space tittle ın bi turlu rengını deıstıremedım. space title a settings den gırıosn. deıdıım yerı anladın mı?