Bildirim
Msn Açılmıyor Smileyler Siyah oldu
Kron TX 75-28 Jant Trekking Bisiklet - 16 Kadro - 21 Vites - H.DISC - Siyah-Füme/Kırmızı : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D47M387H
3 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
o uyarıda yazan siteye gittim yüklenemedi diyor nabcam -
yokmu yardım etcek?? -
Microsoft'un kendi sitesinde yükle olmazsa. Güncellemeleri yüklüyorsun değil mi?Sanıyorum Windows Installer'la alakalı bir sorun var ve güncelle diyor kısaca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 23 Eylül 2007; 23:43:29 > -
Güncellenmiyor ki sitesindende yükleyemedim otomatikte yüklenmiyor -
yokmu yardım etcek son resimlerdeki hatayı nasıl düzeltebilirim?? -
bilsem ama arastıracam bekle -
quote:
Orjinalden alıntı: pl4y3r_55
bilsem ama arastıracam bekle
inş.
Kaç kere yükledim aynı değişmiyor yardım lütfen -
Msn i degil windows installer i yeniden yuklemen lazim. Onun icinde lisansli windows alman ve aktivlestirmen lazim. Sonra microsoft update sitesinden butun updateleri yaparsin. O zaman duzelir.
Baska cozum yolu bulamazsin. Tek care windows installer i update etmek... 3.1 surumu veya uzerine...
Kocaman turkce de yazmis sana ne yapicagini da yazmis -
quote:
Orjinalden alıntı: ToffieBoi
Msn i degil windows installer i yeniden yuklemen lazim. Onun icinde lisansli windows alman ve aktivlestirmen lazim. Sonra microsoft update sitesinden butun updateleri yaparsin. O zaman duzelir.
Baska cozum yolu bulamazsin. Tek care windows installer i update etmek... 3.1 surumu veya uzerine...
Kocaman turkce de yazmis sana ne yapicagini da yazmis
ya sitesinden yüklemeye çalışıyorum yüklenmiyor
otomatikte güncelleştirmiyor nababilirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X