Şimdi Ara

msn açılmıyor hata veriyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
335.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gündür 81000306 hatasıyla uğraşıyorum bir türlü çözemedim. İşin ilginci msn ve microsoftla ilgi hiç bir sayfaya giremiyorum. Tarih ve saat ayarları doğru.Msn arıza onarımında hiç bir hata göstermiyor.Ve ben yinede bağlanamıyorum.Arkadaşlar rica ediyorum yardım edin yoksa sıyırıcam.Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar size bağlantı sorunundan bahsetmiştim."81000306 " Sorunun kaynağını buldum.Windowsun ve massangerin tüm ayarları düzgün olsa bile bu hatayı alma imkanınız var.Bunun sebebi modem ayarları.Bu şekilde sorunu olan arkadaş var ise ve tüm ayarları tamam ise ve yine bağlanamıyor ise sorun modem ayarlarında demektir.Modeminizi fabrika ayarlarına döndürün,ve yapılandırmasını yeniden yapın sorununuz düzelecektir.Hepinize kolay gelsin.
  • Slm arkadaşlar
    Lütfen banada yardım edin. İnternet sürekli gelip gidiyordu modemde sorun vardır diye düşünüp yeni aldık ama modem pc bağlantısında normal herşey modem internet bağlantısı yok. pc ilk açıldığında geliyor yarım saat sonra gidiyor her gün aynı şey ama ilk seferde yarım saat çalışıyor sonra yok. Formatladık şimdi yine aynı ama buseferde o yarım saatte ne msn açılıyor ne internet. Modemde herşey normal görünüyor internette var ama sayfa açılmıyor msn anahtar bağlantı sorunu gösteriyor ve yarım saat sonra internet yine gidiyor. Nedenini bilen varsa yardım bekliyorum acil çok fena takıldım buna kurtarın beni

• arkadaşlar aynı sorun bendede meydana geldi tarih ve sattenmiş
  • Arkadaşlar bende 81000378 hata kodu var ne yapabilirim
  • aynı sorun bnde de war beaaa nasıl çözcez anlamadım yardımcı olursanız sewinirimmmmm
  • Alın bu programla girebilirsiniz msn ye

http://forum.donanimhaber.com/m_20939958/tm.htm
  • Program bende "connection lost" hatası veriyor. Düzeltmenin bir yolu var mı?
  • aynı sorun bendede var başka msnler giriyor aynı makinadan ama sadece benim msn 80072745 hatası veriyor yardımcı olursanız çok sevineceğim
  • arkadaslar bnde 80072efd hatası warda dedıklerınızı anladıgım kadarıyla yaptım ....
    bı tek proxy ayarları kaldı o ayarların duzgun halını bı ss alıp yollarmısınz buraya
    yardımcı olursanız cok sevınıcem..sımdıden tesekkur ederım
  • çok tırt bi sorun sanıyodum saat tarih ayarlarına bi baktım ve dedim kendime ne tırtmışım ufacık bi ayardan sonra açılmaya başlladı livemessenger tıtr messenger :))
  • yaw bu sorun bendede ortaya cıktı
    vista yükledim sp1 dahil tüm güncellemeleri yaptım açılmıyor 81000306 kodu hep.
    yapmadığım şey kalmadı
    saat tarih
    dns
    socksları sildim msnyi baştan yükledim
    firewall, defenderi kapadım denedim

genede girmiyo e daha ne yapayım yuh artık çıldıracam
  • merhaba arkadaşlar benim de msn açılmıyor saat ve tarih ayarladım sildim yükledim msn yi ama olmadı
    Hatakodu:80048820
    Genişletilşmiş hata kodu:80048406
    sistem dosyasında veanahtar bağlantı noktalarında sorun gösteriyor yardım edebilirseniz sevinirim.
  • YAA BEyler HEpıNIzz KEsın SEsıNIZI msn SI ACILmIYAN KI BU SACMA bı DUruM coRbaDA beNIMDE tuzum OlsuN isTEDIm VE kOnuYA gelelIM PCsıNDE GUVeNLI DUVARı yuKlemıs Olan kI coGUnuzDa varDır guvEnlık ayarları dıyoruzz VE hepSInı acıyoruZ ağ baglantılArım özelLıkler YEGlEnen ıP ADRESInı 4.2.2.1 yaPıyoru<ZZ ve MSN NIN tadıNa VARIyoruzz hatay ANtakYALı BU coCuq heppıNIze kolay GElsın..
  • geçici olarak kullanılmadığından Windows Live Messenger oturumu açılmadı lütfen daha sonra tekrar deneyin hata kodu:8100030d

bende böle dio anlamadm neden. başka pc de kendi msn mi açabiliorum ya da bnm pcde başkası oturum açabilio fakat ben adresimi açaıorum yukarıdaki hatayı verio ?? :(
  • Oha 72.800 kere tıklanmış konuya
  • ne yazıkki bu tür sorunlarla çok sık karşılaşıyoruz bence msn cazibesini yitirmeye başladı...msn çok sorunlu ya açılmıyor veya açıldığında hiç tanımadığımız birileri bizi bulup eklemiş oluyor (adres değişsekte) ve en çok virüste msnden geliyor otomatik saçma sapan iletiler kurtulamadık gitti...
    Bence artık o çok önceden kullandığımız ıcq ya geçme zamanı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alel -- 10 Eylül 2008; 15:43:25 >
  • bnm sorunumun çözümü yokmu yaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • bi süredir ciddi bir sorun söz konusu msn de aklıma gelen bir nokta var ama bilemiyorum ne kadar doğru haberlerde geçmişti aynı ibareyi. uydularda düzenleme gibi birşey oldugu söyleniyor internet servisleri bu doğrultuda yapılandırılacak gibi birşey söz konusuymus tam anlamıyla söylenenleri hatırlamıorum ama buna yakın birşeydi bi ihtimal diyorum aksaklık bu noktada olabilir
    işin geyik yanına bakacak olursak
    acaba msn de bu ülkede yasaklandı da haberimiz mi yok:)))
    aynı şey facebook içinde geçerli onda da sorun veriyor
    açıkca söylemek gerekirse ben beklerim yasaklanmasını hiç ama hiç şaşırmam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.