arkadaslar yaklasık 1 haftadir bu problemle ugrasiyorum sorunum su. windowslivemessenger 2009 yeni sürüm msn kullaniyorum.msn plus 4.81 paketle.(eski sürümlerdede sorun aynı bunlardan deil sorun)
simdi msn acmaya calistigmda yeniden baslat ve iptal gibi iki sekme cıkıyo bunları arastırdım ben ve c:document and settng.xp local setting app.data microsoft windowslive messenger contacts klasorunun icindekileri silin dediler yaptım acıldı msn ama sonra bi süre sora yeniden aynı sorunu verdi ve günlük siliyorum o klasorleri yoksa msn sorun veriyor .bazı forumlarda bios pili zayiflamistr die yazmislar bi takim kodlar vermişler antivirüs engelliyo olabilr demişler bunları yaptım ama olmadi sorun hakkında bilgisi olan paylasirsa sevinirim...
Aşağıdaki adreste:
" saatin ordaki msn iconunu kaldır daha sonra
Başat> Çalıştır Tıkla ve şunu yaz regsvr32 softpub.dll Sonra Entera Bunları yaptıktan sonra Mutlaka Olacaktır... "
" Windows Live Messengerda 8100030d hata mesajını alıyorsanız, bunun sebebi; Yahoo! Messenger with Voice kullanan kişilerle konuşabilmek için yükletilen beta eklenti olabilir. "