Şimdi Ara

msn 4.0 oturum açma yardımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msn eski sürümünü kullanmak istiyorum.yeni sürümü sildim.şu an sadece windows ile gelen 4.0 sürümü var ve sadece bu sürümle oturum açmak istiyorum fakat oturum açamıyorum.sebebi ne olabilir ve nasıl çözebilirim.
    cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.

edit:yarım saattir araştırıyorum.7.0 versiyonunu yükledim o da açılmadı.illaki son çıkan sürümü yüklememiz gerekiyormuş.bunu bu şekilde yapan msn zihniyetine bir yollayıp bundan sonra msn messenger kullanmamaya karar vermiş bulunuyorum
    acaba aynı olaya yahoo messenger'da mevcut mu ? zaten tartışma yeride arkadaşın verdiği linkmiş.oradan araştırmalarıma devam edeceğim.ben benim gibi açmak isteyenler varsa onlar için yazmış bulunayım bunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -genjuro- -- 15 Ekim 2007; 22:01:13 >

• 4.0?? bu hangi işletim sistemi 2000 mi? 98 mi?
    xp üzerinde kırdıklarını ve eski sürümü kullandıklarını biliyorum ama senin işletim sisteminde olurmu bilemiyorum?
    istersen sistemi söyle senin için araştırayım.
  • xp kullanıyorum bende

bu arada hizmet yanıt vermediğinden .NET messenger Service oturumu açılamadı.Hizmet kullanılamıyor veya internete bağlı değilsiniz...
    hatasını veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -genjuro- -- 15 Ekim 2007; 21:42:52 >
  • Bildiğim kadarıyla xplerde 6 kullanılıyo. ama sp1 ise ondan kaynaklı bi durum olabilir.
    yazılım başlığı altındaki msn ve türevleri kısmında (http://resim.donanimhaber.com/forumid_353/tt.htm )
    hata ve çözümlerini bulabilirsin.
    emin olmamakla beraber eski sürüm msnleri açmanın hilesini de bulabilirsin belki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXx_xXx

Bildiğim kadarıyla xplerde 6 kullanılıyo. ama sp1 ise ondan kaynaklı bi durum olabilir.
    yazılım başlığı altındaki msn ve türevleri kısmında (http://resim.donanimhaber.com/forumid_353/tt.htm )
    hata ve çözümlerini bulabilirsin.
    emin olmamakla beraber eski sürüm msnleri açmanın hilesini de bulabilirsin belki.

teşekkür ederim araştıracağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 PC den 2 KO açma yöntemi.
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.