Şimdi Ara

MSN 2009 Kaldırdım Fakat_? Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar xp 3 full kullanıorum wlm 2009 yükledim ve alısamadım die kaldırdım fakat simdi de 8.5 kuramıorum hata verior windows??? wlm 2009 ile ilgili herseyi kaldırdım fakat sanırım halen xp , wlm 09 u görüor? bunu nasıll düzeltirim?

• Sp3 yüklü olmalı. 8.5 Sp2 ye yüklenebiliyor. Sp3 e yükselttiğin zaman 8.5 çalışmaz. O bilgisayarda barınamaz
  • sanırım '' pc nizde messengerın daha yüksek sürümü mevcut bu sürümü yükleyemiyoruz'' gibisinden hata veriyor? öyleyse Windows İnstall Clean up Programını yükle denetim masasında gösterilmeyen programları pc de küçük bir dosyası kalsa bile gösteriyor. bu problemini çözebilir denemekte fayda var

Buyur Buda Link

dowland

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthbsrn -- 9 Şubat 2009; 20:25:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fthbsrn

sanırım '' pc nizde messengerın daha yüksek sürümü mevcut bu sürümü yükleyemiyoruz'' gibisinden hata veriyor? öyleyse Windows İnstall Clean up Programını yükle denetim masasında gösterilmeyen programları pc de küçük bir dosyası kalsa bile gösteriyor. bu problemini çözebilir denemekte fayda var

Buyur Buda Link

dowland

bi deniyim , thnks ;)

• Windows Live Messenger 9.0 Beta sürümünü kurduğunuz zaman artık bir önceki versionlara geçişi mümkün kılmıyor

"Başlat - Çalıştır" satırına

msiexec /x {B1403D7D-C725-4858-AACC-7E5FA2D72859}

bu komutu yazmanız yalnızca "Windows Live Messenger'i" bilgisayarınızdan kaldıracaktır. Ama diğer Live Setup ile kurduğunuz programlar kalıcı olur ama bu işlem ile Messengeri kaldırdıkdan sonra diğerlerini "Program Ekle Kaldır" engelide kalkmış oluyor. Rahatlıkla kaldırabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.