Şimdi Ara

msiexec.exe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nvidia pshyx driver yüklemeye çalıştığımda:
    MSIEXEC.EXE
    Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi. Öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir.
    diyor. problem nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 1 Temmuz 2010; 13:53:18 >

• 1-Farklı bir Physx yazılımını indirip kurun bu hatayı alacak mısınız bakalım, farklı programlarda da oluyor mu?

2-Msiexec.exe ''Windows İnstaller Services'' dosyasıdır, System 32 klasörüne bağlıdır, eğer ki Bilgisayarım> C:/ konumunda farklı bir bölümde bulunuyorsa virüs bulaşmıştır. O nedenle bu dosyayı aratın.

3-Msiexec.exe dosyası zarar görmüştür, önce İşletim sisteminizi Vista/7 ise format CD nizi takmanıza gerek kalmadan Başlat>Çalıştır>Cmd yazın , MS-DOS Disk İşletim sistemi açılacaktır, ''sfc/scannow'' yazıp ENTER deyiniz. Eğer ki Xp ise Boot CD niz takılı olması gerekir.

4-Başlat>Çalıştır satırına sırasıyla aşağıdakileri yazıp ENTER deyiniz. (Unutmayın.)

''msiexec /unregister''
    ''msiexec /regserver''
  • nvidia phsyx yüklendi işe yaradı galiba teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 1 Temmuz 2010; 17:04:43 >
  • Rica ederim...

İyi forumlar...
  • bende aynı dertten muzdaribim. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler. bu arada dediklerini uyguladım ama 'sfc/scannow' yazınca konsol oturumu çalıştıran bir yönetici olmalısınız gibi bi hata aldım.

msiexec.exe

msiexec.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esevetnov -- 23 Kasım 2010; 21:28:12 >

• up. hala çözüm bulamadım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    microsoft.photos.exe
    7 yıl önce açıldı
    svchost.exe hatası
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.