Bildirim
msiexec.exe
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
1-Farklı bir Physx yazılımını indirip kurun bu hatayı alacak mısınız bakalım, farklı programlarda da oluyor mu?
2-Msiexec.exe ''Windows İnstaller Services'' dosyasıdır, System 32 klasörüne bağlıdır, eğer ki Bilgisayarım> C:/ konumunda farklı bir bölümde bulunuyorsa virüs bulaşmıştır. O nedenle bu dosyayı aratın.
3-Msiexec.exe dosyası zarar görmüştür, önce İşletim sisteminizi Vista/7 ise format CD nizi takmanıza gerek kalmadan Başlat>Çalıştır>Cmd yazın , MS-DOS Disk İşletim sistemi açılacaktır, ''sfc/scannow'' yazıp ENTER deyiniz. Eğer ki Xp ise Boot CD niz takılı olması gerekir.
4-Başlat>Çalıştır satırına sırasıyla aşağıdakileri yazıp ENTER deyiniz. (Unutmayın.)
''msiexec /unregister''
''msiexec /regserver'' -
nvidia phsyx yüklendi işe yaradı galiba teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 1 Temmuz 2010; 17:04:43 > -
Rica ederim...
İyi forumlar... -
bende aynı dertten muzdaribim. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler. bu arada dediklerini uyguladım ama 'sfc/scannow' yazınca konsol oturumu çalıştıran bir yönetici olmalısınız gibi bi hata aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esevetnov -- 23 Kasım 2010; 21:28:12 >
-
up. hala çözüm bulamadım...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- klavye bozuldu tuşlar yanlış yazıyor
- monster statik elektrik boşaltma
- java error code 1603
- casper nirvana nb 15.6 driver
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- yalın internet nedir
- bilgisayar hızlandırma
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- telefon wifiye bağlanmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X