Şimdi Ara

Msı z97 Pc Mate (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Servise gönderirsem ne kadar sürer gelmesi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustixlTR

Servise gönderirsem ne kadar sürer gelmesi?

Açıkçası buradaki Vatan'da samimi olduğum bir çalışan vardı. Ben gönderdiğimde ürün 2 günlüktü ve bana bu yüzden çabuk gidip geleceğini söyledi. Ayrıca sık sık servisi acele etmelerini için arayacağını söyledi. Gerçekten de yaptı. 2 günde bir aradı servisi. Anakartı Cumartesi günü Vatan'a götürdüm. Hafta sonu sebebiyle Pazartesi kargo ile yola çıktı ve Salı günü servise ulaştı. Cuma'ya kadar testler yapıldı ve Cuma günü değişim izni çıktı. Fakat Vatan'da değişim için Vatan'ın ana şubesinden izin gerekiyormuş. Yine araya haftasonu girdi ve haftasonu geçtikten sonra anakart perşembe günü elime ulaştı. Anakartla beraber ekran kartını göndermeme rağmen onun testleri daha uzun sürdü ve ondan sonraki hafta salı günü geldi. Sonuç olarak 10 iş günü içerisinde tamamlandı. Fakat ürün 2 günlük olduğu için böyle olabilir. Sizinde işiniz en geç 20 iş günü içerisinde olacaktır. Vatan'daki görevlilerle konuşup sık sık aramalarını, aceleniz olduğunuzu söylerseniz belki yardımcı olurlar. :)

• click bios 2 calistirip,windows da bios ayarlarını degistirmeyi deneyebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.