Şimdi Ara

Msi Z97 Anakart Açılmama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben geçen gün MSI Z97 Pc Mate anakart aldım. Intel i5 4460 işlemci, Corsair VS650 güç kaynağı, eski ramlerim 2 Gb. DDR3 HI-Level 1333 MHz. 2x2=4 Gb. ram ile dahili ekran kartı olduğu için ekran kartı bağlamadan bağlantıları yaptım. Güç tuşuna basınca fan döner gibi olup duruyor. Yanlış ram mi tercih ettim acaba sizce nerede hata yaptım?. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Sisteminizi doğru taktiginizdan emin olun güç pin girişlerinı doğru taktiniz mi ? Anakart bağlantılarını ve de işlemciyi doğru taktiniz mi örnek işlemci üzerinde üçgen işaret ile anakartin işlemci soketi kısmında üçgen işareti aynı yere gelmek zorunda soketin yanlardaki iki pine denk getirip takın psu bağlantılarını doğru yapın.ekran kartı takmadan sisteme güç binmedigi için bilgisayarın açılması daha basit olur ekran kartı takılı olsa bile yine basit olur çünkü sistem açılışta ve windows ekranında minimum güç tüketiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Sistemde taktığım bağlantılar
    *Cpu 8 pin girişi
    *Sys fan
    *24 pin güç girişi
    *Bir de kasanın bağlantı kabloları pfj miydi neydi
  • Ozancan1994 kullanıcısına yanıt
    Cpu fan i takrtiniz mi ?

• ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Söylemeyi unuttum evet

• Büyük ihtimalle bir yerde hata yaptınız ramleri teker teker deneyin bi.işlemciyi doğru taktiniz mi?

• Bilmiyorum her şey doğru olması lazım internette bir ton videosunu izledim aynı şekilde yaptığıma emindim ama tekrar izledim belki hatam vardır diye yok aynı şekilde montajlıyorlar. Bugün aldığım yere VATAN COMPUTERe götürüp birde onlara sorayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI z77a GD55 RAM SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşlemci yanında bulunan 12V girişi power kesiyor olabilir işlemci yanında bulunan 12V kablosunu çıkartıp tetikleyin.Eğer tüm fanlar aktif halde çalışır ise anakartınız 12v power kesme arızasıyla karşı karşıya demektir.Servise gitmeli. Bu işlemi uyguladığınızda yine aynı durumla karşılaşıyorsanz 1-ram uyumsuzdur 2-bıos sorununuz vardır bıos güncellmesi gerekli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.