Şimdi Ara

MSI Z87-G45 GAMING ANAKART GARANTİLİ TEMİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Intel #MSI Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.ay 2014 Vatan faturalıdır.Ürün çok temiz resimlerden de anlaşılacağı üzere.Ben 10-15 gün kullandım.1 hafta önce kutusuna koydum sistemi bozduğum için.Sata kabloları,nvidia sli kablosu,kapı kolluğu (i'm sorry busy gaming) yazan,cdsi,kitapçığı ve faturası duruyor yani tam aksesuar ürün.Akıllı telefon alacağım için satmayı düşünüyorum.Fiyat 350>330>300>280TL.Kargo alıcıya aittir. AKILLI TELEFON ALACAĞIM İÇİN SON OLARAK FİYATI DÜŞÜRDÜM BİRDAHA İNDİRİM OLMAYACAKTIR.

DÜKKANIMDA GÜÇ KAYNAĞI-RAM-KLAVYE,MOUSE-İŞLEMCİ FANI MEVCUTTUR BAKABİLİRSİNİZ.

KOMİSYON EKLENEREK GET-SANALPAZAR AÇILIR...

MSI Z87-G45 GAMING ANAKART GARANTİLİ TEMİZ MSI Z87-G45 GAMING ANAKART GARANTİLİ TEMİZ MSI Z87-G45 GAMING ANAKART GARANTİLİ TEMİZ MSI Z87-G45 GAMING ANAKART GARANTİLİ TEMİZ
     MSI Z87-G45 GAMING ANAKART GARANTİLİ TEMİZ
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snayperska -- 10 Eylül 2015; 18:19:45 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• benim eski anakartımdan işlemci soketinde sorun var gibi görünüyor

daha ayrıntılı foto koyarsan emin olabiliriz (internetten aldı isen sana bozuk yada iade ürün yollamış olmaları kuvvetli muhtemel benim başıma geldi çünkü )

öyle bi sorun varsa garantiye gönder ben öyle yapmıştım iade aldılar direk paranı alırsın satmakla uğraşmazsın
  • Hayır sokette herhangi bir sorun yok hocam.Öyle olsa geri veririm zaten 13 ay daha garanti kapsamında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snayperska -- 10 Eylül 2015; 18:49:04 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B550 MSI GAMING PLUS AMD ANAKART
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.