Şimdi Ara

msı z77 g43 oc potansiyeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • corsair 212 evo soğutucu ile 2500k yı bu anakartta ne kadar oc yapabilirim ?

• Öncelikle o.c tek başına anakarta bağlı değildir, beraberinde işlemci de çok önemlidir.

Ürün f/p olarak iyi seviye de bazı incelemeler de i7 kullanılmış 4.5ghz 'e kadar o.c yapılmış;

http://wccftech.com/review/msi-z77ag43-budget/

Şahsen lga1155'te 2 Asus anakart değiştirdim şuan 3.anakartım Msi'ı kullanıyorum ve 2 işlemci değiştirdim beraberinde vid değeri düşük işlemci bulmak için, yani o.c işi biraz da şansına bağlı.

Soruna gelirsek, işlemcin takoz çıkmazda def. voltaj (1.2v) ile 4.0ghz'de günlük stok fan ile de kullanırsın, daha üstü için ufak ufak çarpan ve voltaj artırarak denemen lazım, çünkü her işlemcinin o.c olma kapasitesi farklıdır.

• eyvallah zaten 2500k iyi bi işlemci güzel oc oluyor da soğutucu da tamam anakarttan yana şüphelerim var çünkü voltajı istediğin gibi veremiyosun +5 -5 olarak ayarlanıyomuş heralde yani demek istediğim istediğimiz gibi bi değer giremiyormuşuz bu büyük bi kayıp mı anakart için ?
  • Aynı sorular benim kafamda da vardır bu anakart veya gd45 olan versiyonu oc açısından sorun çıkarmaz herhalde ya peki bu serilerin gigabytedaki versiyonu nedir, GA-Z77-DS3H oc açısından sorun çıkarır mı acaba 2500k ve güzel bir soğutucu ile kullanıldığında ? :)
  • Markaların böyle düşük profilli serilerinde iş büyük oranda işlemcinizin OC potansiyeline kalıyor. Eğer işlemciniz OC konusunda iyiyse ne ala yoksa daha üst seri bir anakartın yakalayabileceği değerlere çıkamazsınız. Belki çıkarsınız bu sefer de stabilite ve daha yüksek voltaj ihtiyacı paralelinde sıcaklık problemleri yaşayabilirsiniz.
  • Alagon haklı ama inşallah sıkıntı çıkarmaz diyelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 4770 msi z87-g45 O.C
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.