Şimdi Ara

MSI Z270 TOMAHAWK 1151PİN ANAKART-Satılmıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    KART T_N_T_35 nickli arkadaşımıza efts sonrası kargolanmıştır

MSI Z270 TOMAHAWK ANAKART SATILIKTIR RESİMDE GÖRÜNECEĞİ ÜZERE Bİ KAÇ PİNDE YAMULMA VARDIR BU DURUM ÇALIŞMASINDA Bİ SORUN YAPMAMAKTADIR.YAKLAŞIK 3-4 AY KADAR KENDİM KULLANDIM İNTEL G4600 İŞLEMCİ İLE

KUTUSU AYNASI MEVCUTTUR

FİYAT:Satıldı

MSI Z270 TOMAHAWK 1151PİN ANAKART-SatılmıştırMSI Z270 TOMAHAWK 1151PİN ANAKART-SatılmıştırMSI Z270 TOMAHAWK 1151PİN ANAKART-SatılmıştırMSI Z270 TOMAHAWK 1151PİN ANAKART-SatılmıştırMSI Z270 TOMAHAWK 1151PİN ANAKART-SatılmıştırMSI Z270 TOMAHAWK 1151PİN ANAKART-Satılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisırakaya -- 8 Haziran 2020; 18:27:35 >

• piyasaya göre çok iyi fiyat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siicario

piyasaya göre çok iyi fiyat
    Teşekkürler bence olması gereken fiyatlar bunlar ayrıca anakart taki pin eğikliğini el becerisi iyi olan birisi düzeltebilir yaş ilerledi(yakını görmek zorlaştı)artık baktım iğneyle düzeltebilirimiyim diye gözüm kesmedi ellemeye
  • Pm attım hocam

• Eft yapıldı. Kargo bekliyorum.

• Ürün geldi. İlk başta ufak bir sıkıntı olmasına rağmen Ali bey oldukça olgunlukla karşıladı. Şu an kartta hiçbir sorun kalmadı. Kendisine sabrı, anlayışı, dürüstlüğü ve samimiyeti için çok teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.