Şimdi Ara

MSI Z170A GAMING M5 (Vatan Faturalı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 MSI Z170A GAMING M5 (Vatan Faturalı)
    28/08/2016 tarihinde vatan bilgisayardan alınma anakartım satılıktır. O zaman msi z170a gaming m3 alınmıştı. 20/10/2017 tarihinde anakart bozuldu ve servise verildi. Servis msi z170a gaming m5 ile anakartı değiştirdi. Yani bir üst modele sahip olmuş oldum. Ancak bu dönem uzun sürer diye kendime anakart almıştım. O yüzden şuan serviste değişen anakartı satıyorum. Fatura, servis değişim kağıdı ve kutusu yanında verilecektir. Fiyatta ufak bir pazarlık payı vardır. İstanbul içi elden teslim tercih ediyorum. İlla diğer illere soran olursa önce havale sonra kargo şeklinde olur. Yüksek referanslı kişilere anlaşılırsa önce kargo sonra havale yapılabilir. Alana hayırlı olsun. Sahibinden linkhttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-msi-z170a-gaming-m5-vatan-faturali-499819682/detay
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 430 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI Z170A Gaming M5
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.