Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MSI Z170A GAMING M5 (Vatan Faturalı) Satın Al 28 Kasım 2017 09:15 1 1 MSI Z170A GAMING M5 (Vatan Faturalı) 28/08/2016 tarihinde vatan bilgisayardan alınma anakartım satılıktır. O zaman msi z170a gaming m3 alınmıştı. 20/10/2017 tarihinde anakart bozuldu ve servise verildi. Servis msi z170a gaming m5 ile anakartı değiştirdi. Yani bir üst modele sahip olmuş oldum. Ancak bu dönem uzun sürer diye kendime anakart almıştım. O yüzden şuan serviste değişen anakartı satıyorum. Fatura, servis değişim kağıdı ve kutusu yanında verilecektir. Fiyatta ufak bir pazarlık payı vardır. İstanbul içi elden teslim tercih ediyorum. İlla diğer illere soran olursa önce havale sonra kargo şeklinde olur. Yüksek referanslı kişilere anlaşılırsa önce kargo sonra havale yapılabilir. Alana hayırlı olsun. Sahibinden linkhttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-msi-z170a-gaming-m5-vatan-faturali-499819682/detay Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 430 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ÜST DÜZEY OYUNCU VE YAYINCI SİSTEMİ [SATILDI] Satılık Be Quiet Silent Wing 3 Fan CableMOD Kupon [SATILDI] 011DXL-1 LIAN LI Upright Display Card Kits