Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MSI Z170-A GAMİNG M7 & i7-6700K Satın Al 23 Şubat 2020 13:31 1 1 MSI Z170-A GAMİNG M7 & i7-6700K MSI Z-170A GAMİNG M7 + İ7-6700K SATILIKTIR!İkisininde garantisi bitti, anakartın kutusu bulunuyor. Tertemiz, sorunsuz ürünler. İşlemcinin kutusunu kaybettim.Kesinlikle hiçbir O.C işlemlerinde mining işlemlerinde kullanılmadı. Oyun amaçlı kullanıldı.Sistemi yükseltmek için satıyorum.Takas olarakta, anakart ve işlemcimi verip karşılığında i7-8700K delidsiz bir işlemci arıyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Call of Duty Modern Warfare Ultimate Edition + Battle Pass Full - Satılık HESAP! XBOX HEDİYE KARTI 100 TLLİK - TR CODE - UCUZ! MSI Z170-A GAMİNG M7 & i7-6700K COOLER MASTER MASTERBOX LİTE 5 + Asus Z170-A GAMİNG ANAKART