Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satıldı Silinebilir Satın Al 17 Nisan 2022 22:01 1 1 Satıldı Silinebilir Msi X470 Gaming pro anakartım ve yanında Amd Ryzen 5 3500x işlemci ikilisi birlikte satılıktır..Şu an aktif kullanılmakta olan sistemimdir..Anakartın kutusu mevcut olup , garantisi bitmiştir..Sorunsuzdur..3500x işlemcim kutulu ve tr faturalı olup , kendi stok fanı hiç kullanılmamıştır.Kasım ayında Tr garantisinin 2 ci yılı dolacaktır (Sanki bu işlemciler 3 sene garantili diye hatırlıyorum) İşlemcide hiç oc yapmadım ,gerekde duymadım,çok temiz..İstenirse fiyata +800 tl ilave ile Gskill Flarex 3200 mhz 8 gb x 2 = 16 gb ram verebilirim .. Samsung çipli..Önceliğim izmir içi elden teslim , ödeme sonrası kargoda yapılabilinir..Benchmark görselleri ekteki gibidir..Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Kasım 2022 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır bilgisayar kasaları Uygun Fiyatlı sıfır kapalı kutu m2 Nvme ler Corsair Ql 140 MM ve LL 140 MM RGB FAN İntel anakart + işlemci setler