Şimdi Ara

MSI Teknik Servis Yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Başlıktada anlaşılacağı gibi msı bilgisayarı olan veya olmuş olan arkadaşlarımızın servisleri hakkındaki görüşlerini tarafsızca paylaşmasını istiyorum.Msı alacak arkadaşlar için çok yararlı bir başlık olacağını düşündüm.Cevaplar için şimdiden teşekkürler

• çoğumuz bu konuya bir cevap veremeyiz sanırım çünki servise göndermedik henüz

allah da göndertmesin
  • Sonuç olarak MSI markasını servis, ürün kalitesi, uzun ömürlülüğü, ısınma, fan sesi vb. gibi kriterlerle değerlendirdiğinizde seçiminizden memnun mu yoksa pişman mısınız? Yine alsanız notebook markası olarak MSI'mı alırsınız? Yarın sipariş vereceğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grasshead

Sonuç olarak MSI markasını servis, ürün kalitesi, uzun ömürlülüğü, ısınma, fan sesi vb. gibi kriterlerle değerlendirdiğinizde seçiminizden memnun mu yoksa pişman mısınız? Yine alsanız notebook markası olarak MSI'mı alırsınız? Yarın sipariş vereceğim :)

pişman olma durumu sizin üründen beklentileriniz ve ürünün sorunlu bir seri olup olmamasına göre değişebiliyor, yine alsak msi alırız denmesi çok körükörüne bir bağlılık olur
  • msı servis noktasında sorun çıkartmaz ilk bir iki haftalık cihazlara genelde direk değişim veriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grasshead

Sonuç olarak MSI markasını servis, ürün kalitesi, uzun ömürlülüğü, ısınma, fan sesi vb. gibi kriterlerle değerlendirdiğinizde seçiminizden memnun mu yoksa pişman mısınız? Yine alsanız notebook markası olarak MSI'mı alırsınız? Yarın sipariş vereceğim :)

ısınıyor vallahi ne diyeyim :) ama kendini kapatacak kadar değil. o kadar soğutabiliyor kendini kapatma noktasına getirmiyor. Altına zalman marka iyi bir fan aldım ben rahatım.
  • Bende ya bugün yada yarın vereceğim msı ge60 siparişini şimdiden bunları öğrensem iyi olurdu :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell teknik servisi çok iyi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam siparisini ver begenmezsen internetten aldigin ici iade etme hakkin var.Ayrica forumda bir eski seriyi alan yuzlerce insan var coginlugu memnun cok supriz yaraticagini sanmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ge620 yimi diyorsunuz ? O konulara baktım gerçektende sıkıntısı olan yok.
  • up
  • Msi ge620 kullanicisyim ekranda sorun olduğu için servise gönderdim,16 iş günü doldu şuan iş netilenince servis hakkinda yorumlarimi yapicam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler arkadaşlar Benimde MSI marka laptopum var alalı neredeyse 1 yıla yaklaştı (PCDEPO) ve şarj yuvası ile ilgili sıkıntım var bu yüzden cihazı garantiye göndermek istiyorum. İnternette biraz araştırınca MSI'ın eski teknik servisi ANKO Bilgisayarı kimse beğenmemişti. Siteyle bağlantıya geçince beni Servis Noktası A.S.'ye yönlendirdi. Bu yerle ilgili sizden bilgi alıcaktım daha önce göndereniniz varsa eğer burada paylaşırsa sevinirim. Eğer buda önceki gibiyse hiç kargoyla yada 30 gün beklemeden bulunduğum yerde yaptırmayı düşünüyorum.
  • Hortungennnn!!!!!
    ben laptopu alır almaz fan içeride bir yere sürterek çalışıyordu. servise gönderdim, yenisinin gelmesi 1 hafta sürdü sadece.
    gayet memnun kalmıştım.
    modeli eski dua ediyorumda 2 sene dolmadan bir sorunu olsun göndereyim diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.