Şimdi Ara

[SATILDI] MSI Suprim X 3080 10 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
9
Favori
3.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 MSI Suprim X 3080 10 GB
    2021 Ocak Ayında Hepsiburada dan alındı.Kozmetik olarak temiz ve hiçbir sorunu yok.Kutu içeriği eksiksiz.LHR olmayan model.Sadece oyun için kullanıldı .MSI sitesi üzerinden kayıtlı 2024 Ocak ayına kadar MSI garanti kapsamında.Not : En son 1070 ve 1080 ti sattigimda herangi bir test yapmamıştım tam mining olayları başlamadan önceydi.Dogal olarak mining sonrası test önem kazanmış.Ne yazikki kartı çıkarmadan yapmayı dusunemedim ve tekrar PSU çıkarıp 3080 için olan kabloları takmam gerekiyor.Bu sırada kullandığım ekran kartı için yurtdışından aldığım kablolarin üstündeki sensewirelar zarar gorebilir ve uzun süre kartı kulllanamam.Yeni kablo geldiğinde yada kasa değişme düşüncemi gerçekleştirirsem ilana test sonuçlarıda koyarım.
    Haklı olarak bu soru çok geliyor genel olarak bilgi notu düştüm.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 12000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Bakırköy Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• takip.

• takip

• 2017 sonrası MSI ekran akrtlarında garanti 3 yıl hocam zannedersem sizi kurtaran son rakam nedir hocam özelden müsaitliğinizde yazar mısınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.