Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MSI Suprim X 3080 10 GB Satın Al 6 Kasım 2023 16:44 1 1 MSI Suprim X 3080 10 GB 2021 Ocak Ayında Hepsiburada dan alındı.Kozmetik olarak temiz ve hiçbir sorunu yok.Kutu içeriği eksiksiz.LHR olmayan model.Sadece oyun için kullanıldı .MSI sitesi üzerinden kayıtlı 2024 Ocak ayına kadar MSI garanti kapsamında.Not : En son 1070 ve 1080 ti sattigimda herangi bir test yapmamıştım tam mining olayları başlamadan önceydi.Dogal olarak mining sonrası test önem kazanmış.Ne yazikki kartı çıkarmadan yapmayı dusunemedim ve tekrar PSU çıkarıp 3080 için olan kabloları takmam gerekiyor.Bu sırada kullandığım ekran kartı için yurtdışından aldığım kablolarin üstündeki sensewirelar zarar gorebilir ve uzun süre kartı kulllanamam.Yeni kablo geldiğinde yada kasa değişme düşüncemi gerçekleştirirsem ilana test sonuçlarıda koyarım.Haklı olarak bu soru çok geliyor genel olarak bilgi notu düştüm.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 12000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Bakırköy Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SAMSUNG 970 EVO PLUS 1 TB NVME SSD [SATILDI] LİAN Lİ UNİFAN TL 120 UCLU Fan ve TL controller [SATILDI] ASUS ROG STRIX LC 360 SIVI SOGUTMA BEYAZ RGB ROG addressable Led strip 30 Cm---EZDIY-FAB Grafik kartı GPU Brace 5V 3Pin ARGB,(siyah)
2017 sonrası MSI ekran akrtlarında garanti 3 yıl hocam zannedersem sizi kurtaran son rakam nedir hocam özelden müsaitliğinizde yazar mısınız