Şimdi Ara

msi ssd sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler herkese. Yaklaşık bir hafta önce vatan bilgisayardan msi gl62m 7rdx modelinde bilgisayar aldım ve sonradan ssd eklemek istedim.
    Fakata msi servisini aradığımda eğer ssd eklersem cihazın orjinalini bozacağım için servis eklese dahi garantiden çıkacağını söylediler.
    Msi dan böyle bir şey beklemiyordum açıkçası. Bu konu hakkında bir fikri ya da bir bilgisi olan varsa bilgilendirirse müteşekkir olurum.

• Nereyi aradın servispoint mi? İlginç.
  • 07ONUR 0 kullanıcısına yanıt
    Evet cihaza yapılacak tüm eklemelerin orjinal halini bozacağından garanti kapsamı dışında kalacağını söylediler.
    Başvuracağım ya da soracağım başka bir yer var mı?
    Beş altı ay sonra ram de eklemeyi düşünüyordum bu durum msi a olan güvenimi zedeledi.
  • Hocam konuyu yanlış anlamış olmayasın? Daha önce teknik servisi arayıp SSD değişimini yapıp yapamayacağımı sormuştum. Siz yapabilirsiniz ve bu garantiyi bozmaz, ancak cihaza zarar verirseniz garantiniz devre dışı kalır dediler. MSI'da kullanıcı SSD, HDD ve RAM değişimlerini yaparsa garanti kesinlikle bozulmuyor. Formda pek çok arkadaş cihazına SSD taktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draker

Hocam konuyu yanlış anlamış olmayasın? Daha önce teknik servisi arayıp SSD değişimini yapıp yapamayacağımı sormuştum. Siz yapabilirsiniz ve bu garantiyi bozmaz, ancak cihaza zarar verirseniz garantiniz devre dışı kalır dediler. MSI'da kullanıcı SSD, HDD ve RAM değişimlerini yaparsa garanti kesinlikle bozulmuyor. Formda pek çok arkadaş cihazına SSD taktı.

Ben de PE serisi kullanıyorum, servise mail atmıştım SSD takmak için. Garanti etiketinin sökülmesi gerekiyordu. Aynı şekilde dönüş yapmışlardı. Tornavida gibi aletlerin anakarta değdirilmesinden kaynaklı olabilecek arızalara dikkat ederek, eğer kendinize güveniyorsanız bu konuda takabilirsiniz sorun yok dediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.