Şimdi Ara

MSI RTX 2070 GAMING Z EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 MSI RTX 2070 GAMING Z EKRAN KARTI

2022 temmuz ayında garantisi biten ve SADECE oyun için kullandığım 3 senelik ekran ekran kartım satılıktır. MSI'ın kendi sitesine kayıtlıdır. Normal 2070 modellerinden ve gaming x modelinden daha yüksek clock hızında çalışmaktadır daha iyi performans vermektedir zaten bilen bilir. Overclock veya mining asla yapılmamıştır, denenmemiştir bile. Sadece oyun oynamak için kullanıldı. Kutusu, faturası her şeyi eksiksiz mevcuttur ve inventus'dan alınmıştır yani TR garantilidir yurt dışı ürünü değildir. Profesyonel oyunculuk yaptığımdan sistem geliştireceğim için satıyorum. Detaylı bilgi için yazabilirsiniz performans , ısı testleri veya video atabilirim. Nisan ayının başında yeni kart aldığım için 5 aydır kart kutusunda duruyo hiç kullanılmadı. Satma sebebim 2k'ya geçmek için yeni pc aldım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• MSI RTX 2070 GAMING Z EKRAN KARTI

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.