Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MSI R9 280X 3GB 384 BIT Ekran Kartı Garantili Satın Al 16 Ağustos 2017 10:02 1 1 MSI R9 280X 3GB 384 BIT Ekran Kartı Garantili Sistemi yükseltip yeni ekran kartı alacağım için satıyorum. Satın alalı 9 ay oldu. Faturası kutusu tüm parçaları eksiksiz şekilde gönderilecektir. GTA 5'de ve çoğu oyunda Ultra , Very High ayarlarda akıcı şekilde oynayabiliyorum. En yüksek sıcaklık oyun esnasında 68 derecedir. Vatan'dan alınmıştır. 2.el piyasası göz önüne alındığında gayet makul fiyattadır. Ufak bir miktar pazarlık payı daha vardır Düzeltme: Pazarlık payı falan artık yoktur fiyat güncellendi. Telefon ile görüşülür banka hesap numarama para gönderilir. Sonrasında kart teslim edilir.Benim dolandırıcının numarası budur. Evga 1070 sattığını söyleyip milleti kandırıyor. Numarasını google'da aratırsanız kansızın kim olduğunu anlarsınız. (0551 260 75 07)Ekran kartı hala bendedir. Fiyat 500 Tl ve pazarlık yok. Ekran kartının garantisi dolmuştur. Son fiyat 350 Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Karaman Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSI R9 280X 3GB 384 BIT Ekran Kartı Garantili
Güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSI R9 280X 3GB 384 BIT Ekran Kartı Garantili
Güncel GTX 1060 6G takas ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSI R9 280X 3GB 384 BIT Ekran Kartı Garantili
rexonareward GTX 1070 ile takas edilmiştir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSI R9 280X 3GB 384 BIT Ekran Kartı Garantili
İlan günceldir. Takasdan vazgeçilmiştir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSI R9 280X 3GB 384 BIT Ekran Kartı Garantili
Adam dolandırıcı çıktı beyler 300 Tl gitti. Ekran kartım halen satılıktır iyi forumlar. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSI R9 280X 3GB 384 BIT Ekran Kartı Garantili
9 aralıkta açılan hesaba nası güvenipte ilk parayı gönderdiniz? yada çok eski hesap olsada nası güvendiniz anlamadım referanslı kullanıcı olsa tamam da 2 gün önce açılmış hesap
Yeni resimler eklendi ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSI R9 280X 3GB 384 BIT Ekran Kartı Garantili
Satış günceldir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSI R9 280X 3GB 384 BIT Ekran Kartı Garantili
Güncellendi ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSI R9 280X 3GB 384 BIT Ekran Kartı Garantili
imate arkadaşımıza satılmıştır güle güle kullansın ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSI R9 280X 3GB 384 BIT Ekran Kartı Garantili