Şimdi Ara

MSI R6590 Twin Frozr III 2 gb overclock sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar elimde olan ve kullandıgım msi r6950 tf 3 pe/oc 2 gb ekran kartını o.c yapamıyorum. 950/1375 hızlarında calıstıdıgım da catalyst acık olmadıgı halde kıtlenıyor ve oyundan atıyor. Voltajı dededım 1.25 e kadar getırdım yıne de yemıyor. Shader acık su an 1536. Sorun nedır acaba yardım edebılırmısınız?

• Her kart aynı derecede OC olabilecek diye bir şey yok. Biraz şans. Belki senin ki 920'lerde stabil oluyordur.
  • arkadaşım aynı karttan var bende de 950 mhz görmüyo.Anca 1.95v ile 939 mhz ve1400 mhz ram hızlarında kulanıyorum problem yok 1mhz bile etki ediyor hata vermesine 940 mhz de ne kadar voltaj versemde kullanamıyoru.(1.35v bile verdim).
  • Bilemiyorum paşa o kartın 1008/1600 calistiginı gorunce benımkı de olurmu dıye dusundum. Ama shaderı rahat acıldıgına gore bır yerlerde eksıklık yapıyorum oc konusunda ıyı oc olur bu kart..
  • ama aşağıdaki reimde bişey dikkatimi çekit voltaj verince afterburnerde verdiğim voltaj görünüyor ama furmark,kombustor gibi programlarda vddc hep 1.150v olarak görünüyor sende bi bak bakalım belkide oc olamamasının sebebi bu olabilir.

MSI R6590 Twin Frozr III 2 gb overclock sorunu
  • bendekı goruntude aynı sekılde verdıgım voltaj gorunmuyor + 925/1350 de makıne son oc sını yapıyor. yanı o degerlerı asınca ekran kartı atıyor uygulamalardan. Shaderlerı acılmayan versıyonlarda boylesıne guclu oc yapılamıyormus ama ben actım 1536 shaderde su an. Bır sorun var ama ne bılmıyorum. Sende 940 gpu yaptıgında kıtleme oluyormu*?
  • aynen haci 1.149 volttan baska voltaj yemıyor bunu afterburner'da gosterıyor demekkı voltaj yemedıgınden kıtlenıyor makıne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de bundan önce 2xsapphire hd6950 vardı 1.180v ile 930mhz görüyordum . verdiğiniz voltaj da 950mhz i görmesi lazım sanki

http://forum.donanimhaber.com/m_57760407/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57760407

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinpurcek -- 11 Mayıs 2012; 21:58:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osedon

bendekı goruntude aynı sekılde verdıgım voltaj gorunmuyor + 925/1350 de makıne son oc sını yapıyor. yanı o degerlerı asınca ekran kartı atıyor uygulamalardan. Shaderlerı acılmayan versıyonlarda boylesıne guclu oc yapılamıyormus ama ben actım 1536 shaderde su an. Bır sorun var ama ne bılmıyorum. Sende 940 gpu yaptıgında kıtleme oluyormu*?

çok çok nadir yapıyor
  • Aydın bey voltaj yememesının sebebı ne olabılır sizce? bır tanıdıgım 950/1400 kullanıyor oyunlarda bıle sıkıntı yapmıyor. Oda shaderı actı.
  • İşin enteresan tarafı msi afterburner degıl ati catalyst hata verıyor. Catalyst birseyleri kurtardı falan dıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osedon

Aydın bey voltaj yememesının sebebı ne olabılır sizce? bır tanıdıgım 950/1400 kullanıyor oyunlarda bıle sıkıntı yapmıyor. Oda shaderı actı.

Bilmiyorum hocam . Bence fazla zorlama . 900mhz bile yetmiyor mu ? :) bf3 multi oynuyorsan ultra da degilde high da oynuyuver gitsin :)
  • :) allaha sukur ultra oynuyorum gram donmuyor ama merak edıyorum kartın sınırları nedır dıye.Dun voltaj sorununu hallettım 1.200 voltta 940/1375 e ayarlıyorum herhangı bır sorun cıkmıyor ama 1.2 volttan asagı yaparsam cıhaz kılıtlenıyor. 1.2 volt verınce de cok ısınıyor en son 78 dereceyı gordum
  • kombustorda görünüyormu verdiğin voltaj
  • yok haci gorunmuyor 1.150 olarak gorunuyor :) ama 950/1400 de su an kullanabılıyorum. Dedıgım gıbı voltaj verınce de cok ısınıyor kart normalde oc siz ultra ayarlarda oyun oynadıgımda 62 dereceyı gecmıyordu ama boyle kullanınca 78 dereceyı gordum :d gerek yok bence o kadar zorlamaya en stabılı 925/1370...
  • osedon aynı anakart işlemci ve ramı (benim ramlar 8+8:16) kullanıyoruz.İşlemciyi overclock yapmak istiyorum senin 4.1 ghz hoşuma gitti.overclock işlemini anakarttanmı yaptın yoksa windows üzerinden çalışan bir programlamı ve overclock yapmak için kullandığın değerler tam olarak nedir yardımcı olursan sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.