Şimdi Ara

Msı pulse gl76

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar 2,5 hafta önce gaming leptop aldım . i7 12. Nesil 16 gb ram rtx 3070 360 hz ekranlı msı gl76 . Valorant pubg girdigimde cpu sıcaklıgı + 90 oluyor. Nereyi kurcaladıysak olmadı işlemci 3.8 de çalıştıgında bu oluo . İşlemciyi 2 ye sabitledigimde olmuyor ama bu seferde 700 fpsden 150 ye düşüyor fps dropları yiyorum performans bok gibi . Cool booster fanı fulde açık olduğu halde ( not : belçikada yaşıyorum burdan aldım pc yi .) yarın garantiye götürecem acaba bi ayarınımı yapamadım diye düşündüm cünkü böyle düzeyde bi leptop canavar gibi ultranın ultrasında oynayıp ısınmaması lağzım saygılar .




  • Garantilik bir durum yok. 90 Derece bize çok güzksede oyun esnasında pc için çok yüksek değerler değil. Ekran ile eşitleme olayı var onu açarsanız boşa 700 fps alıp cihazı yormamış olursunuz. Ekranınız kaç hz ise oraya sabitlenir. Bu en iyi seçenek. Ekran yenileme hızının üstündeki fps nin kimseye bir Kâr getireceğini sanmıyorum .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 23 Mart 2023; 13:7:0 >
  • Oyunu açar açmaz anında 93 derece civarına sabitleniyor böyle yenilikte böyle bi gaming leptop için böyle bişey olmamalı diyor sordugum her kişi msı servisini aradım . Fabrika hatası olaabilir diyor cünkü coolboooster sogutucu boş yere koyulmadı . Şuan bilgisayara reset atıyorm hefşeyi siliyorum . Belkide ilk açtıgımda yanlş şeyler ysptım bilmiyorum

  • Fabrika çıkışı termal macunda bir sorun olabilir hocam. Teknik servise götürüp kontrol ettirmen en mantılısı olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.