Şimdi Ara

Msı P45-c51 + E5200 O/c yardımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MSI p45 c51
    E5200
    a-data viesta extreme 800
    cooler master extreme power 500w

eski kartım abit E5200 uyumlugu olmadı için msı aldım. biraz önce OC denemeleri yaptım e5200 ler 1.480 v 4133mhz de super pi testini tamamlarken ben 1,520 v ta anca pc yi acabiliyorum teste sokamıyorum bile:S

kuzey körüsüne voltaj verdim ramlari 800 mhz civarında tutuyom diğer ayarları bilmediğim için auto da bırakıyorum. sizce sorun ne olabilir yardımcı olabilrseniz sevinirim.

• her işlemci aynı oranda o/c olmaz. işlemcinin sınırlarını bulup onunla yetinmelisin. Ayrıca süperpi testi işlemcinin satbil olduğunu gösterme açısından yeterli değildir. orthos, prime95 gibi programlarla test etmelisin. Verdiğin voltaj da biraz fazla.
  • aslında teste gidigi zaman işlemci voltajı düşüyor. dolayısıyla hata veriyor. işlemcide voltaj verdğiğm değerde sabit kalsa yada cok küçük farklıklar olsa sorun olmıyacak die tamin ediyorum. anakartın O/C bölümünde cok fazla ayr var bu fotoları neten buldum kendi cekimim değil.

burda ki D.O.T control ne işe yarıyor anlayamadım? ayrıca cpu ve nb den baska voltaj vermem gereken yer varmı stabilte için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga86 -- 27 Ocak 2010; 11:09:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 ve Asus P5K-SE ile overclock
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.