Şimdi Ara

MSI P35 Platinium Raid 0 Test (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: FeNoMeNMaN

yahu board daha yeni cıktı ne rev 1.1 i yaa hey Allah'ım yaaa kasayı acim bi boarda bakim ben

Bir hafta sonrada rev 2.0 ı çıkarır bunlar, bu gidişle. Teknolojideki hız gerçekten inanılmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoolnQuiet

Bir hafta sonrada rev 2.0 ı çıkarır bunlar, bu gidişle. Teknolojideki hız gerçekten inanılmaz.

raid 0 dan sonra makina harbiden cok iyi calısıyor msi ın ilk kez board unu kullanıyorum ama yeteri kadar memnuniyet sağladı gercektende iyiymis
  • Sisoft File Storage Test rica edebilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Sisoft File Storage Test rica edebilir miyim?

tamam simdi bakıyorum...
  • quote:

raid 0 dan sonra makina harbiden cok iyi calısıyor msi ın ilk kez board unu kullanıyorum ama yeteri kadar memnuniyet sağladı gercektende iyiymis

Bırakta olsun o kadar, bu anakart MSI'ın halihazırdaki en iyi anakartı diğer adıyla amiral gemisi.
  • quote:

quote:

Bırakta olsun o kadar, bu anakart MSI'ın halihazırdaki en iyi anakartı diğer adıyla amiral gemisi.

NE yani ASUS P35K Deluxe kötümü!!! ben daha kartı yeterince tanımadım biraz daha süre hem birde kart yeni olduğu için updateleri daha çıkıyor (bios , raıd vb.)
  • @CoolnQuite ben Msi P35 Platinum kartımı yaklaşık 2 ay önce aldım ve Rev 1.1

Sanırım Türkiyeye gelen bütün parti Rev 1.1 geldi...

Bu arada Raid 0 performansı etkileyici en kısa zamanda bende Raid 0 kurmayı düşünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hederahelix

@CoolnQuite ben Msi P35 Platinum kartımı yaklaşık 2 ay önce aldım ve Rev 1.1

Bu arada Raid 0 performansı etkileyici en kısa zamanda bende Raid 0 kurmayı düşünüyorum...

raid 0 kesinlikle performans icin olması gereken bi uygulama daha oncelerden raid den pek verim alamadığım icin yapmıyordum fakat su an raid 0 olmadan windows kullanmayı düsünemiyorum coolnquiet arkadasin dediği gibi p35 platinium gercekten p35 fiyatına göre p35 lerde üst sıralarda kalacak bi kart olmus MSI dan yana ufak tefek tereddütlerim vardı hani nasıl olur diye ama cok iyi is yaptıgıma inanıyorum zaten Thg deki testleride hic fena değil DQ6 ile aralarında o kadar fiyat farkına nazaran aralarındaki farkı bırakın p35 platinium coğu testlerde DQ6 yı gecmis hatta ve hatta Neo combo p35 bile gecmis bu demek oluyor ki MSI bu konuda cok cok iyiye doğru gidiyor...

• quote:

Raid 0 ( 250*2 Seagate )
    .......................

FeNoMeNMaN,
    burada Seagate demişsin ama imzanda Samsung yazıyor?
    RAID Seagate lemi Samsung lamı?

Bir de rica etsem HDD nin kodunu yazabilirmilir misin?
    "SAMSUNG HD321KJ" gibi.

RAID performansın çok iyi, nokta atışla aynısından almak lazım diski :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apemen -- 3 Ağustos 2007; 8:49:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hederahelix

@CoolnQuite ben Msi P35 Platinum kartımı yaklaşık 2 ay önce aldım ve Rev 1.1

Bu nasıl iş yahu, testler yeni yapılmış thg'de, 2 ay önce bu anakart varsa daha önceki incelemeye niye rev 1.0'ı yollasın ki MSI ? Bu kadar basit bir hatayı yapmaz herhalde MSI mühendisleri.

quote:

Orjinalden alıntı: max975

quote:

quote:

NE yani ASUS P35K Deluxe kötümü!!! ben daha kartı yeterince tanımadım biraz daha süre hem birde kart yeni olduğu için updateleri daha çıkıyor (bios , raıd vb.)

P5K diyecektin herhalde. Ben onu P965 chipseti için söyledim sonuçta P5K Deluxe te P35 chipsetini kullanıyor ve o da çok kalite bir anakart.
    quote:

Orjinalden alıntı: apemen

Burada vurgulanmak istenen güney köprüsü ICH9R'ın raid 0 konusunda ne kadar iyi olduğu ve buna ilave olarak MSI'ın iyi iş çıkardığı yoksa piyasada kaliteli disk çok onlardan herhangi birisiyle bu başarım elde edilebilir kanaatimce. O yüzden diskin markasına takılmamak lazım hatta bana göre önbellek miktarı yüksek ve dönüş hızı 10k rpm olan WD diskler ile daha iyi sonuçlar elde edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolnQuiet -- 3 Ağustos 2007; 9:38:22 >

• quote:

quote:

Raid 0 ( 250*2 Seagate )
    .......................

FeNoMeNMaN,
    burada Seagate demişsin ama imzanda Samsung yazıyor?
    RAID Seagate lemi Samsung lamı?

Bir de rica etsem HDD nin kodunu yazabilirmilir misin?
    "SAMSUNG HD321KJ" gibi.

uyardigin icin sagolasin kardes imzadaki eski diski cıkarınca orasını değiştirmemisim disk seagate ST3250410AS 250 gb

• arkadaşar pardon anakartım P5K Deluxe ! bide asusun sitesinde update bölümünde Raıd update cıkmış yüklesem verimim artar mı? yüklersem yeniden xp yi kurmam gerekecek mi? teşekkürler.
  • quote:

Burada vurgulanmak istenen güney köprüsü ICH9R'ın raid 0 konusunda ne kadar iyi olduğu ve buna ilave olarak MSI'ın iyi iş çıkardığı yoksa piyasada kaliteli disk çok onlardan herhangi birisiyle bu başarım elde edilebilir kanaatimce. O yüzden diskin markasına takılmamak lazım hatta bana göre önbellek miktarı yüksek ve dönüş hızı 10k rpm olan WD diskler ile daha iyi sonuçlar elde edilebilir.

ICH9R konusunda haklısın ama ben özellikle model sordum çünkü WD 250GB 48mb/s iken Samsung 320 ler 66mb/s ye çıkıyor. (tek olarak)
    her halukarda denenmiş test edilmiş ürünü almak daha iyidir, bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apemen -- 3 Ağustos 2007; 14:15:34 >
  • quote:

uyardigin icin sagolasin kardes imzadaki eski diski cıkarınca orasını değiştirmemisim disk seagate ST3250410AS 250 gb

ne demek :)
    bulmuşken sorayım, hem samsung hem seagate kullanmış, ve belki ikisinde de RAID yapmış biri olarak,
    samsung mu seagate mi daha performanslı,
    seagate çok mu gürültülü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apemen -- 3 Ağustos 2007; 14:18:52 >
  • quote:

quote:

ne demek :)
    bulmuşken sorayım, hem samsung hem seagate kullanmış, ve belki ikisinde de RAID yapmış biri olarak,
    samsung mu seagate mi daha performanslı,
    seagate çok mu gürültülü?

cok fazla değil yani daha iyi olabilirdi zaman zaman ses yapıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.