Şimdi Ara

MSI Nvidia GTX 980 Ti Sea Hawk almalımıyım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Su soğutmanın 980 Ti performansına getirisi yok. Tek serinlikte katkı sağlıyor olsa da birçok öncülü gibi bunda da vrm sıcaklıklarının daha yükselmesiyle karşılaşılabilir referans soğutucu tasarımına kıyaslanırsa.
    Üst seride serin ve sessiz kullanım için Fury X tek gerçek panzehir, vrmler için özel tasarlanmış bakır ısı plakasıyla.
  • Sea hawk alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Su soğutmanın 980 Ti performansına getirisi yok. Tek serinlikte katkı sağlıyor olsa da birçok öncülü gibi bunda da vrm sıcaklıklarının daha yükselmesiyle karşılaşılabilir referans soğutucu tasarımına kıyaslanırsa.
    Üst seride serin ve sessiz kullanım için Fury X tek gerçek panzehir, vrmler için özel tasarlanmış bakır ısı plakasıyla.

vrm sıcaklıkları ile ilgili bir bilgi varmı elinde mesela ne kadar ısınıyor ne kadar fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sas61

quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Su soğutmanın 980 Ti performansına getirisi yok. Tek serinlikte katkı sağlıyor olsa da birçok öncülü gibi bunda da vrm sıcaklıklarının daha yükselmesiyle karşılaşılabilir referans soğutucu tasarımına kıyaslanırsa.

vrm sıcaklıkları ile ilgili bir bilgi varmı elinde mesela ne kadar ısınıyor ne kadar fark var

Nvidia kartlar için gördüğümü hatırlamıyorum, zannedersem 7970'in bir incelemesinde Arctic Hybrid ikincil su soğutucusu deneniyordu. Biraz araştırmak gerek.

• Evet arkadaşlar

MSI Nvidia GTX 980 Ti Sea Hawk

almaya karar verdim

Şimdi nerden alacağıma bakıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer su soğutma pasifte olsa vrm kısmını kaplıyor ise o her türlü hava soğutmadan daha iyi soğutur.Nedeni ise bloğun tek parça olması.

Bazı bloklarda vrm kısmınada su girerken bazılarında hatta çoğunda vrm pasiftir.Yani su girmez.

980ti classified için bir blok çıkmadı.EK şöyle belirtmiş 780classified bloğunu alıp bu karta takabilirsiniz.

http://www.ekwb.com/news/617/19/Existing-EK-FC780-GTX-Classy-compatible-with-the-latest-EVGA-GeForce-GTX-980-Ti-Classified/ ek bloğunda vrmde kısmına da su girmekte.

EK-FC780 GTX Classy water block directly cools the GPU, RAM as well as VRM (voltage regulation module) as water flows directly over these critical areas, thus allowing the graphics card and it's VRM to remain stable under high overclocks. EK-FC780 GTX Classy water block also features a very high flow design therefore it can be easily used in liquid cooling systems using weaker water pumps.

• H.E.B Sup kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum. Yükte 38 maksimum gördüm(Oyunda)
  • quote:

Orijinalden alıntı: holyboom

Benim gördüklerime görede sli yapmanın daha iyi olduğunu söylüyorlar. Arkadaş belki sli doğru yapmamıştır malum sli yaptığını sanıp tek kart kullananlar var :D sonrasında yanlış anlaşmalar yaşanıyor.

Her zaman tek güçlü GPU, iki güçsüz GPU'dan iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.