Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MSI NVIDIA GeForce GT 1030 AERO ITX Satın Al 2 Ekim 2019 21:52 1 1 MSI NVIDIA GeForce GT 1030 AERO ITX Ürün sadece 4 ay kullanıldı.League of Legends & CS GO & PUBG ve GTA 5 oynandı. Başka hiçbir oyunda kullanılmadı.Ekran Kartını kullanmış biri olarak yorumum ; Performansı sizi kesinlikle tatmin eder. Bunun yanında MSI soğutması gayet iyi. 50 derece üstü zaten fan dönmüyor. Yaz sıcaklığında en fazla 55 derece gördüm. Boşta iken 25-30 civarı sıcaklığı mevcut. Fan sesi sıfır. Kutusu yok ( Aslında kutusu var fakat evde bulamadım, bu sebeple kutu yok yazdım. Kutuyu bulmam durumunda kutuyla birlikte gönderilecektir. Bulamazsam ürünü yine benzeri bir kutu ile teslim edeceğim. ) Faturası mevcut. Ürün 02.05.2019 tarihinde satın alındı. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 20 Mayıs 2021 Satıldığı Şehir : İstanbul, Kartal Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK - İ7 7700K MSI Z170A GAMİNG PRO CARBON + İ7 6700 İŞLEMCİ