Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MSI MPG Z490 Carbon EK X Kutulu Garantili - SATILDI Satın Al 28 Ağustos 2021 11:12 1 1 MSI MPG Z490 Carbon EK X Kutulu Garantili - SATILDI SATILDI 01.09.2021Merhaba arkadaşlar,Render için kendime yeni AMD Sistem kurdum haliyle bu parçalar boşa çıktı. Aslında Kasa ve Sıvı soğutma malzemeleri de var ama o konuya girmiyorum ihtiyacı olan özelden yazabilir.Satılık olan ürün Anakart. Anakartı incehesap dan satınaldım 1 yıl daha garantisi devam ediyor. Kutusu ve içeriği tamdır faturası duruyor kozmetik açıdan hiçbir sıkıntısı yok. Monobloğunda korozyon veya leke yoktur tertemizdir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 8 Ağustos 2022 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SİLİNEBİLİR - FORUM DIŞINA SATILDI SATILIK - 9900K - ASUS Maximus XI Gene Z390 - Zotac 1080ti mini - Evga Supernova 1200 P2 - ve dahası SATILIK -EVGA Supernova 1200 P2 80+ Platinum - Özel Cable Kit (Sıfır) ile SATILIK - Phanteks Eclipse P400A RGB Temperli Cam Mid Tower ATX - Faturalı garantili kasa