Şimdi Ara

MSI MPG EZ120 ARGB BEYAZ 3'lü 12 cm Kasa Fanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
41
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 MSI MPG EZ120 ARGB BEYAZ 3'lü 12 cm Kasa Fanı

İlan açıklamasında gerekli tüm bilgiler mevcuttur, lütfen tamamını okumadan mesaj göndermeyiniz.

Ürünleri Kasım/Aralık 2025 tarihinde Amazon'dan satın aldım. Kısa bir süre, topladığım sistemde aktif olarak kullandım. Ancak bir süre önce üst seviye bir dizüstü bilgisayara geçtiğim için masaüstü sistemimi tamamen dağıttım.

Bu nedenle ürünleri artık değerlendirme şansım bulunmuyor. Kullandığım süre boyunca herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım. Gerek malzeme kalitesi gerekse görsel tasarımıyla son derece başarılı bir fan modelidir.

Ürünleri tüm kutu içeriği ve faturasıyla birlikte eksiksiz olarak teslim edeceğim. İlanda belirtilen fiyat, 1 kit (3'lü paket) için geçerlidir. Paket içeriğinde fan kabloları, montaj vidaları ve kontrolcü eksiksiz olarak bulunmaktadır.

Ayrıca bu modelin reverse versiyonu Türkiye'de satışta olmadığı için, fanları reverse kullanım amacıyla değerlendirmek isteyenler adına ikinci ilan görselinde yer alan parlak gümüş renkli metal göbek plakalarını da ekliyorum. Bu sayede çok daha temiz ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Takas veya pazarlık mesajları ile ilgilenmiyorum.

Herkesin zamanı kendince değerlidir, lütfen bunun bilincinde olalım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Aralık 2027 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

İlanda listelemiş olduğum ürünlerde rezervasyon uygulamamaktayım. İlan aktif ve güncel olduğu sürece dilediğiniz zaman benimle iletişime geçebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.