Şimdi Ara

MSİ MI ASUS MU ÇOK ACİL YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk olarak ,

1-)https://www.amazon.de/MSI-7RF-400DE-Gaming-Notebook-i7-7700HQ-Festplatte/dp/B01N1YKJDY/ref=sr_1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1497513028&sr=8-1-fkmr0&keywords=MSI+GP62MVR-406+Leopard+Pro

ve

2-)https://www.amazon.de/GL702VM-GC020T-Full-HD-Notebook-Arbeitsspeicher-Festplatte/dp/B01LXJUI20/ref=pd_sbs_147_2?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=XM4BMAM6EXV9KXH86JM3 arasında kaldım.

Msi i7 ve 2.8 ghz'si var fakat Asusta 17 inc ve esktra 512 SSD'ye sahip.

Sabit sürücü boyutu msi'da 1000GB iken Asusda 8GB.

Sizce hangisini tercih etmeliyim en kısa sürede karar vermem gerekiyor son olarak Grafik Ram Türü çok etkiler mi msi da GDDR5 ken Asusta VRAM ve bellek boyutları farklı.Bu iki laptoptan bir tanesinde karar kılmam lazım acil yardıma ihtiyacım var.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

• MSI'ın 1060'ında sadece 1060 denip geçilmiş, VRAM'den vs bahsedilmemiş.

Benim şahsi fikrim, ilk etapta değiştirilemeyen donanımlara göz atmak.

Birinde i7, diğerinde i5 var. Açıkçası bu kadar parayı gözden çıkarmışsam i7 olsun isterim. Kaldı ki MSI, RAM konusunda, Asus ise SSD ile fark atıyor. İkisinden birini tercih etmeniz halinde her halükarda ilerleyen zamanda RAM veya SSD takviyesi yapacaksınız.

Bence i7'li olan.
  • Birinde VRAM denmiş grafik ram türüne diğerinde GDDR5 arasındaki farkı açıkçası bilmiyorum ama benimde gönlüm msi dan yana.ikiside gtx 1060. Şu ram olayını çözsem ssd çok fark ettirecek mi emin değilim ama ileride ssd takabilirim ama onuda fazlasıyla araştırmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam msi'i secerdim. Grafik işiyle aşırı derece ingilenmiyorsanız 3gb ekran kartı ile 6gb ekran kartı arasındaki farkı farketmezsiniz. Ama işlemci konusu en önemlisi şuan. i5-6300hq ile i7-7700hq arasında fark vardır. Ssd yi sonradan siz takabilirsiniz. Ama yine de kullanımınız çok agır degilse ve 17.3 isterseniz asus u tercih edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin De Bruyne -- 15 Haziran 2017; 22:24:22 >
  • Bence de msi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS mu MSI mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.