Şimdi Ara

MSI marka laptop - ekran bozuldu YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar problemim, MSI marka laptop umun geçen sene kazara elimde oynadığım kuvvetli bir mıknatıs ile yakın mesafeden yaklaşınca ekran görüntüsünün %90 kararması. 1 senedir bu vaziyette. Ama vga ile başka monitöre bağlayınca sorun yok. Sizce laptopun neresi zarar gördü bana nekadara mal olur ? yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi günler.

• monitör bozulmuştur. fiyatına da internetten bakabilirsin, modele göre... eğer bulursan kendin bile değiştirebilirsin çok zor birşey değil. nette videolar da var
  • Eğer monitörden değilse başka neredn olabilir ? Gitiğim bir dükkanda trassistörmü dedi bişey bozulmuştur dedi ama bilemiyorum
  • o kadarını bilemeyeceğim, ek monitör sorunsuz çalışıyor deyince sistemin geri kalanında sorun yoktur diye düşündüm. varsa bile ciddi birşey değildir.

fiyat aldın mı ne kadar istedi ?
  • monitörden değildir bi parçası bozulmuştur ondandır dedi gittiğim yer 100 tl-120 tl bişeydir dedi oda. Az önce başka bi yerle görüştüm ve internette araştırdım monitörün değişmesi gerektiğini söylüyorlar 220-230 lardan bahsediyolar. Eğer öyleyse okadar para veremem bu şekilde 160-170 tl teklifler geliyor.

80 gb hdd
    256 ekran kartı
    512 mb ddr2 ram
    dvd writer
    13.3" ekran
    buda resim:
     MSI marka laptop -  ekran bozuldu YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshua00 -- 5 Kasım 2011; 15:21:40 >
  • bence bu şekilde kullanmaya devam et. zaten makine çok yeni de değil o kadar masraf yapmaya değmez. ama ucuza 2.el bir monitör bulursan internetten filan, al kendin değiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Laptop mu MSI Laptop mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.